Actual

Alegerile PSD Dolj, organizate la restaurant. Olguța Vasilescu le oferă social-democraților o experiență desăvârșită

Alegerile PSD Dolj, organizate la restaurant. Olguța Vasilescu le oferă social-democraților o experiență desăvârșită

Petrecere cu ștaif în Dolj, unde politicienii îmbină utilul cu plăcutul. Alegerile din PSD au loc la un restaurant cochet din Ișalnița, al cărui proprietar este nașul de cununie al cuplului Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda.

600 de membri și-au anunțat prezența, inclusiv Marcel Ciolacu

Conferința Județeană a PSD Dolj se va desfășura joi, 27 octombrie, în restaurantul lui Ovidiu Flori, naşul de cununie al cuplului Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, relatează adevarul.ro. La eveniment sunt așteptați peste 600 de oameni, care apoi se vor distra în locația selectă din localitatea Ișalnița. Nu va lipsi de la întrunire, așa cum este firesc, președintele PSD Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu și ministrul Agriculturii si Dezvoltării Rurale Petre Daea.

La începutul lunii octombrie, primarul Lia Olguța Vasilescu a fost realeasă în funcția de președinte al PSD Craiova. Acum este rândul soțului său să primească votul de încredere al colegilor.

Manda, unicul candidat

Europarlamentarul Claudiu Manda nu are emoții deloc, fiind singurul care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PSD Dolj.

„Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al PSD Dolj, cu moțiunea 10 pentru victorie. Aproape 10 ani în care am câștigat toate alegerile care au avut loc, alături de o echipă de care sunt mândru! O echipa unită, alături de care, cu multă muncă, implicare si seriozitate, am reușit de fiecare dată să facem performanță! Cel mai mare număr de primari aleși vreodată – 78, cel mai mare număr de consilieri locali – 673, primar de mare municipiu – Craiova, președinte de Consiliul Județean, rezultate care sunt o validare a muncii noastre, a tuturor membrilor PSD Dolj”, a scris Claudiu Manda pe pagina sa de Facebook.

Conferința județeană PSD Dolj va începe la ora 16.00 și se va desfășura la Riviera Ballroom din Ișalnița. În aceastp locație, situată la 13 kilometri de Craiova, și aparține naşului de cununie al celor doi lideri PSD, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda și-au organizat în 2019 nunta. La ora 18.00, liderii PSD vor organiza în aceeași locație o conferință de presă.