Lifestyle

Aliment secret pentru o silueta de vis! Consuma zilnic acest FRUCT

Aliment secret pentru o silueta de vis! In cazul in care iti doresti sa ai un trup de invidiat, trebuie sa incluzi acest fruct in dieta ta zilnica. Are beneficii incredibile!

Un studiu realizat de cercetătorii Universității Loma Linda din California, SUA, scoate la iveală beneficii neștiute ale consumului de avocado.

Aliment secret pentru o silueta de vis: Fructul este plin de fibre

Potrivit acestuia, jumătate de avocado servit zilnic la prânz are rolul de a potoli pofta de dulce, care apare, de regulă, după-amiaza. Asta pentru că fructul este plin de fibre și grăsimi monosaturate care dau o mare sațietate.

După ce au examinat 26 de adulți supraponderali, cercetătorii au descoperit că cei care au mâncat jumătate de avocado crud după masă erau cu 40% mai puțin tentați să ia o gustare în următoarele trei ore și cu 28% în următoarele cinci ore.

”Senzația de sațietate este foarte importantă în controlul greutății corporale deoarece oamenii care se simt sătuli sunt mai puțin predispuși să ia gustări între mese”, spune nutriționistul Joan Sabate, potrivit DoctorulZilei.