Info Actual

Info Actual > Diverse > Ana Muntean a dezvăluit totul despre relația actuală cu Ciprian Marica pe instagram
Diverse

Ana Muntean a dezvăluit totul despre relația actuală cu Ciprian Marica pe instagram

Ana Muntean a dezvăluit totul despre relația actuală cu Ciprian Marica pe instagram

Ana Muntean a dezvăluit totul despre relația actuală cu Ciprian Marica pe instagram. Fosta amantă a lui Ciprian Marica a luat mai multe decizii uimitoare după ce li s-a aflat secretul intim!

La scurt timp după ce s-a aflat despre amantlâncul dintre Ana Muntean și Ciprian Marica, Ana Muntean și-a închis contul oficial de Instagram. Ulterior, ea și l-a redeschis și astăzi a publicat 19 poze de album în care apare fie singură, fie alături de soțul său ori împreună cu cei doi băieți pe care îi au împreună.

174E destul de clar pentru mulți dintre apropiați și fani că atât Ana, cât și Ioana Marcu împreună cu Ciprian Marica își doresc să lase trecutul dureros în urmă…

În plus, soția lui Florin Muntean Jr și-a făcut un al doilea cont pe Instagram, iar la descriere a trecut: “Cluj❤️Accept everyone 🙂 new account /secondary (n.r.: Dau accept la toți 🙂 cont nou/secundar)”.

Totuși… după cum puteți vedea în imaginea din dreapta colajului… ea nu are niciun urmăritor și nici nu urmărește pe nimeni, motiv pentru care este posibil să fie un cont fals…

Fosta amantă a lui Ciprian Marica a luat mai multe decizii uimitoare după ce li s-a aflat secretul intim! Ana Muntean a dezvăluit câteva dintre ele pe Instagram, unde este destul de activă în ultimele luni după cum a prezentat cancan.

Un alt amănunt important în cazul soților Muntean este reprezentat de faptul că Ioana Marcu încă îl urmărește pe fiul fostului director Transgaz, după cum puteți observa în imaginea din stânga colajului de mai jos.