Info Actual

Info Actual > Showbiz > Anca Țurcașiu este disperată. Momente de coșmar în viața artistei. „Nu mă pot aduna”
Showbiz

Anca Țurcașiu este disperată. Momente de coșmar în viața artistei. „Nu mă pot aduna”

Anca Țurcașiu este disperată. Momente de coșmar în viața artistei. „Nu mă pot aduna”

Cunoscuta cântăreață Anca Țurcașiu traversează o perioadă foarte dificilă, acum că este singură, după divorțul de soțul ei.

Cei care o cunosc, știu că este extreme de atașată de  un bichon, pe nume Șușu pe care-l iubește foarte mult.

Cățelul a intrat în familia artistei atunci când avea doar o lună și jumătate. Acum, cățelul este bătrân și bolnav, iar artista a umblat pe la diverși medici pentru a-l trata.

„Abia mai reușesc să dorm nopțile”

La vârsta de 14 ani, cât are acum, cățelul dă semne că bătrânețea a pus stăpânire pe el.

Vedeta l-a dus pe cățelul ei la medic, care i-a prescris un tratament. Artista îl veghează zi și noapte pe bichonul ei și abia reușește să se odihnească.

„Nu mă pot aduna, abia mai reușesc să dorm nopțile cu medicamentele și tratamentele pe care trebuie să le fac câinelui meu. Este bolnav, este și bătrân, vom vedea dacă își fac efectul”, a declarat Anca Țurcașiu.

Divorț după 22 de ani de căsnicie

După 22 de ani de mariaj cu medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea și a postat un mesaj pe contul său de Facebook, prin intermediul căruia a anunțat despărțirea de soțul ei.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu, potrivit cancan.ro