Actual Diverse

Anchetatorii, bântuiți de motivul pentru care un militar din Dâmbovița s-a sinucis. S-a cerut intervenția unei comisii speciale

Anchetatorii, bântuiți de motivul pentru care un militar din Dâmbovița s-a sinucis. S-a cerut intervenția unei comisii speciale
Infoactual/arhiva

Dintr-un motiv extrem de dureros și terifiant, un tânăr militar, de numai 41 de ani, și-a luat viața și a fost găsit mort în propria-i locuință.

Un militar din Dâmbovița s-a sinucis. Motivul pentru care a recurs la acest gest e unul dintre cele mai șocante pe care le-au găsit anchetatorii.

Terifiantul motiv pentru care un militar de numai 41 de ani s-a sinucis în locuința sa

S-a întâmplat într-o comună din județul Dâmbovița. Un militar de numai 41 de ani a fost găsit fără suflare la el acasă, în locuinţa proprie. Din primele date de la fața locului reiese că este vorba despre o sinucidere, după cum au spus anchetatorii.

Motivele sunt grele și dureroase, conducând bărbatul pe o cale fără ieșire, determinându-i gânduri sumbre și sinistre, acestea fiind vinovate de sfârșitul tragic al omului de arme român.

Cei care l-au cunoscut au povestit oamenilor legii dar și presei că militarul care avea funcția de caporal în Armata Română și-a pierdut ambii părinţi, în ultimii doi ani, unul după altul, astfel încât se afla într-o profundă depresie. În plus, se pare că avea și probleme cu banii, iar grija războiului de la graniță îl măcina profund, fapt mărturisit apropiaților.

Se afla în afara programului de lucru când și-a luat viața. Dar, cu toate acestea, o comisie militară a anunțat că va face investigații suplimentare pe acest caz.

Ce se știe despre militarul în cauză. Bărbatul era angajatul unei unităţi militare din Târgovişte. Trecuse de toate testările psihologice şi nu s-a plâns că ar avea probleme ori nevoie de ajutor. Locuia împreună cu iubita sa, în casa părintească din localitatea Dobra, după ce părinţii lui au murit în ultimii doi ani. O persoană apropiată l-a găsit fără suflare, spânzurat în locuinţa lui.

Vecinii au povestit, într-o intervenție televizată. că îl vedeau pe caporal din ce în ce mai trist iar când vorbeau cu el, acesta ofta profund și făcea referire la războiul nedrept de la graniță.

Când a fost găsit, s-a sunat imediat la 112, pentru ajutor. Medicii salvatori, din păcate, nu au mai putut face nimic. În schimb, polițiștii criminalişti au strâns probe din încăperea unde militarul caporal a fost găsit fără suflare. Imediat, a fost deschisă o anchetă care urmează să stabilească din ce cauză militarul a recurs la acest gest extrem, ca ultimă soluție în viață.