Info Actual > Showbiz > Andreea Marin, declarații despre a patra căsătorie: Nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui
Showbiz

Andreea Marin, declarații despre a patra căsătorie: Nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui

Andreea Marin, declarații despre a patra căsătorie: Nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui

Andreea Marin, declarații despre a patra căsătorie. Vedeta a avut o reacție tranșantă pe marginea acestui subiect și a transmis că “nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui”.

După 3 căsnicii eșuate, Andreea Marin a oferit declarații după ce s-a zvonit că se pregătește să se mărite pentru a patra oara și a dat de înțeles că nu își mai dorește asta, fiind de părere că un act nu ar putea salva o relație, mai ales când aceasta nu funcționează.

“Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt.

Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astea îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a declarat Andreea Marin, la Antena Stars.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de patru ani, iar partenerul său de viață este cu 11 ani mai tânăr.