Info Actual > Politică > Anunț pentru pensionari! Marcel Ciolacu: “Pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor
Politică

Anunț pentru pensionari! Marcel Ciolacu: “Pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor

Anunț pentru pensionari! Marcel Ciolacu:

Pentru a se putea întreţine şi a-şi achita facturile, pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor de la stat. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Marcel Cilacu, președintele PSD.

PSD a venit la guvernare în momente grele şi a crescut veniturile

„Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei.

România trăieşte în săracie, foame şi frig, s-a scumpit tot ce se putea scumpi, avem o inflaţie record.

De acum avem datoria să scăpăm prăbuşirea nivelului de trai, PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social, vom creşte alocaţiile, pensiile, salariul minim şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap.

Pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-şi plăti facturile în această iarnă.M-am săturat să aud mereu, nu sunt bani pentru oameni, PSD a venit la guvernare în momente grele şi a crescut veniturile. Aşa vom face şi acum, vom aduce mai mulţi bani la buget şi vom completa veniturile tuturor oamenilor. E nevoie să punem capăt haosului sanitar (…)”, a declarat, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai spus că PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social. Vor creşte alocaţiile, pensiile, salariul minim şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap.

„PSD intră la guvernare pentru a le fi alături celor care au luptat singuri până acum, bărbaţi şi femei, mame şi taţi, părinţi şi bunici. Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei, nu doar pentru cei bogaţi şi privilegiaţi. Mulţi români duc o luptă dură cu greutăţile de zi cu zi, multora le este din ce în ce mai greu să plătească facturile, mâncarea, benzina sau medicamentel. România trăieşte în sărăcie, foame şi frig. S-a scumpit tot ce se putea scumpi. Avem o inflaţie record şi venituri îngheţate pentru oameni. Avem un drum lung în faţă, pentru a creşte din nou puterea de cumpărare. De acum, avem datoria să stopăm prăbuşirea nivelului de trai”, a conchis președintele PSD.

„PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social. Vom creşte alocaţiile, pensiile, salariul minim şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap. În plus, pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-şi plăti facturile în această iarnă. Şi, vă spun sincer, m-am săturat să aud mereu: nu sunt bani pentru oameni! PSD a venit la guvernare în momente grele şi a crescut veniturile. Aşa vom face şi acum. Vom aduce mai mulţi bani la buget, dar şi în buzunarele oamenilor. PSD a guvernat întotdeauna pentru oameni şi aşa va fi în continuare”, a mai spus Ciolacu, transmite RRA.