Actual Diverse

Anunț viral pe internet: Este timpul să te muți în Rusia. ”Winter is coming”. Video

Anunț viral pe internet: Este timpul să te muți în Rusia. ”Winter is coming”. Video

Ghicitoare: ce țară este atacatoare, are focare atomice, fără număr, teritorii înghețate în alte state, sperie și închide robinetele de gaz, prin țările europene, mai ales cele dependente total și în plus, are și anestezic natural, adică vodcă din belșug. Ați ghicit: Rusia.

Anunț viral pe internet: Este timpul să te muți în Rusia. ”Winter is coming”. Video

Un videoclip prin care străinii sunt încurajați să se mute în Rusia face vâlvă pe rețele sociale, în toată lumea. Este vorba despre un clip de câteva minute care conține o frumoasă prezentare a țării vedetă, nelipsită în ultimele luni, din nicio casă de pe planetă.

Până și copiii de la grădiniță știu de Rusia și operațiunea ei ”specială”. Dar revenind la subiectul de astăzi, ideea excepțională de a crea un spot publicitar a avut-o o persoană sau o echipă vizionară, pentru că filmulețul de scurt metraj este în pas cu timpurile, după cum bine se poate vedea din filmarea dată.

Clipul prezintă imagini pitorești, pe fond muzical, iar o voce de bărbat spune într-o engleză cu accent rusesc care sunt motivele pentru care Rusia este țara la care oricine ar trebui să viseze acum.

Nu se știe cine a creat clipul care, dacă nu ar fi fost promovat pe canalele rusești, ar părea mai curând o satiră, spune Fatima Tlis, jurnalistă de investigație ruso-americană. Ea vorbește de depopularea Rusiei, cu ghilimelele de rigoare.

Ce zice videoclipul, care este mesajul lui:

Aceasta este Rusia, bucătărie delicioasă, femei frumoase, gaz ieftin, istorie bogată, literatură faimoasă în lume, arhitectură unică, teren fertil, electricitate și apă ieftine, balet, taxiuri ieftine, valori tradiționale, creștinism, ospitalitate, vodcă, economie care rezistă la mii de sancțiuni. E timpul să te muți în Rusia! Nu întârzia, vine iarna (Winter is coming – n.r. replica celebră din Game of Thrones)”.

Gândit ca satiră sau realitate, clipul este o idee simpatică și se modelează perfect pe realitatea vieții de astăzi, când o întreagă planetă are emoții vizibile, în fața liderului mic și puternic de la Kremlin.

Ce vrea să arate clipul publicitar

În Rusia este bine, indiferent de numărul de sancțiuni. Rusia are tot ce vrea: moneda proprie, deci bani, femei frumoase, gaz și vodcă!

Foto: BZI/video: twitter