Actual Politică

Invitat “surpriză” la nunta fetei ministrului Virgil Popescu. Cine şi-a făcut apariţia la marele eveniment

Invitat “surpriză” la nunta fetei ministrului Virgil Popescu. Cine şi-a făcut apariţia la marele eveniment
facebook.com/pixabay.com

Cristina Popescu, fiica ministrului Energiei, Virgil Popescu, s-a căsătorit religios, cu un cetățean austriac, în România, iar cununia civilă a avut loc în Austria, în urmă cu două luni. Evenimentul religios a avut loc în acest sfârşit de săptămână, într-un resort aflat pe malul lacului Cernica, lângă București, eveniment la care au participat aproximativ 300 de invitați.

Invitat “surpriză” la nunta fetei ministrului Virgil Popescu. Cine şi-a făcut apariţia la marele eveniment

Marea petrecere, una cu fast,  s-a desfășurat într-un resort de 8.000 de metri pătrați, cu două saloane pentru evenimente – unul mai mare, de 300 de persoane, cu acces la piscină în aer liber, și unul mai mic, de maximum 120 de persoane, aflat pe malul lacului Cernica, lângă București. La eveniment au participat aproximativ 300 de invitați.

Un important lider PNL a declarat pentru ziarul Libertatea că la nuntă a fost toată floarea liberală, mai puţin premierul.

„A fost toată conducerea partidului, toți, miniștrii, lideri, parlamentari. Mai puțin, premierul Ciucă. El nu vine la așa ceva. Nu a fost nici la Anisie”.

FOTO libertatea.ro

Dar cine a participat, mai „de seamă”, la nunta fiicei lui Virgil Popescu

Însă un invitat de seamă și totodată o apariție-surpriză  a fost David Muniz, omul care conduce reprezentanța americană în România (în absența unui ambasador trimis în România), personalitate care nu a trecut neobservată și a stârnit mirarea unora dintre cei prezenți la eveniment.

„Toată lumea era în jurul lui. Eu nu-mi aduc aminte să mai fi fost, să-l mai fi văzut pe la un asemenea eveniment”, a declarat pentru Libertatea, un lider din conducerea PNL.

Un alt lider important liberal a confirmat şi el prezentat înaltului oaspete.

„Da, a fost. L-a văzut toată lumea. E un prieten al României, nu văd de ce nu ar fi participat”.

Pe contul său de Facebook ministrul Virgil Popescu a postat imagini de la ceremonia religioasă în care își îmbrățișează fiica, dar în care apare și mirele.

Câteva informații despre David Muniz

Însărcinatul cu Afaceri al SUA în România, David Muniz, lucrează de peste 20 de ani în Departamentul de Stat al SUA.  A sosit la București în iulie 2020.

Anterior, acesta a fost adjunctul interimar al Asistentului Secretarului de Stat pentru Afaceri Regionale și Multilaterale, în cadrul Biroului pentru contraterorism, unde a deținut și funcția de director al Oficiului de Afaceri Regionale pentru Asia Centrală/de Sud și Orientul Apropiat.

FOTO digi24.ro

În perioada 2015-2018, David Muniz a fost adjunct al Șefului Misiunii Diplomatice de la Ambasada SUA din Albania.  David Muniz a studiat limbile albaneză, sârbo-croată și rusă.  Este absolvent al Facultății de Drept de la Universitatea din Georgia și, conform aceleiași surse, a primit numeroase distincții acordate de către Departamentul de Stat, printre care se numără “Superior Honor Awards”, potrivit libertatea.ro