Actual Lifestyle

Arafat, apreciat de Iohannis: “Am fost extrem de onorat şi emoţionat să primesc decoraţia ‘Steaua României’ în grad de ‘Cavaler”

Arafat, apreciat de Iohannis: “Am fost extrem de onorat şi emoţionat să primesc decoraţia ‘Steaua României’ în grad de ‘Cavaler”
facebook.com

Raed Arafat, șeful Departamentuui pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a fost decorat cu ordinul “Steaua României” în grad de “Cavaler” de Klaus Iohannis, președintele României.

În acest context, pe pagina sa de facebook, șeful Departamentuui pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a declarat: “Am fost extrem de onorat şi emoţionat să primesc astăzi decoraţia ‘Steaua României’ în grad de ‘Cavaler’, o distincţie ce mi-a fost înmânată de Excelenţa Sa Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis”.

Semnificația decorației pentru șeful Raed Arafat

“Pentru mine, această decoraţie reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul ţării noastre şi dezvoltarea sistemului integrat de urgenţă, devenit deja un model recunoscut pe plan international”, a subliniat șeful DSU.

Raed Arafat, recunoscător ministrului Lucian Bode

“Totodată, vreau să adresez mulţumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată şi pentru faptul că m-a propus pentru aceasta prestigioasă şi onoranta decoraţie!”, și-a încheiat Raed Arafat declarația pe pagina de facebook.

„Gândul meu este alături de România”

În contextul zilei de 1 Decembrie, la o zi după ce a fost decorat, Raed Arafat, a transmis, tot prin intermediul facebook-ului, următorul mesaj:

“Nu mi aduc aminte de o Zi Națională petrecută de mine în afara României! Totuși, astăzi și mâine mă voi afla la Bruxsels pentru a participa la întâlnirea responsabililor pe problema situațiilor de urgență din țările aliate și partenere NATO. Gândul meu însă este alături de România și de toți românii care sărbătoresc Ziua Națională a țării noastre. Este ziua tuturor Românilor indiferent unde s-ar afla! La Mulți Ani România!”

FOTO facebook.com