Actual

Autoritățile dintr-o comună din Botoșani au sărbătorit cu mare fast un contor de gaze. Ce a declarat președintele filialei PNL 

contor

Contor de gaze inaugurat cu sobor de preoți, pâine, sare și panglică tricoloră. „La Frumușica s-a scris istorie”. Primarul e foarte mândru de ceea ce a realizat pentru localitatea sa și a mai declarat că îi place să taie panglici pentru fapte bune.

Autoritățile dintr-o comună din Botoșani au sărbătorit cu mare fast un contor de gaze. Ce a declarat președintele filialei PNL

Președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică a fost invitatul de onoare al unui eveniment cu totul special, și anume inaugurarea unui contor de gaze. Potrivit autorităților locale, și în special în viziunea primarului Constantin Bălășanu, o astfel de reușită trebuie sărbătorită în mare fel, și din acest motiv a fost chemat un sobor de preoți pentru a sfinți rețeaua de gaze.

Nu a lipsit de asemenea nici panglica tricoloră, iar mai mulți copii din localitate îmbrăcați în port popular au întâmpinat oaspeții cu pâine și sare:

„Astăzi la Frumușica s-a scris istorie Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce. S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii. Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu. Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!”, a scris pe Facebook deputatul PNL, Costel Șoptică.

După sfințire, primarul și-a invitat oaspeții la Căminul cultural, pentru „o gustare”, deoarece era și ziua lui. Un taraf de lăutari le-a cântat gratuit, din respect pentru ceea ce a reușit primarul să facă pentru oamenii din comună. Edilul din Frumușica a declarat că a cheltuit sub 2.000 de lei cu sărbătoarea prilejuită de introducerea gazului.