Actual Diverse

Bacău. Un călător a fost bătut de două ori în același tren. S-au găsit și agresorii

Bacău. Un călător a fost bătut de două ori în același tren. S-au găsit și agresorii
Politia Bacau

Din seria să vezi și să nu crezi face parte și relatarea de azi. Un călător, în același tren, a fost bătut nu o dată, ci de două ori.

Șocant cum un călător a fost bătut de două ori, în același tren. S-au găsit și agresorii

S-a urcat în tren pentru a ajunge la o destinație numai de el știută. Doar că drumul i-a făst presărat cu peripeții neplăcute, atât pentru călătorul dat, cât și pentru martorii evenimentului trist și neplăcut.

Este vorba despre un bărbat de 45 de ani care a fost victima a două agresiuni în mai puțin de o oră, în timp ce călătorea cu trenul pe ruta Ghimeș-Buzău.

Agresorii, care au fost prinși, sunt doi bărbați, de 28 și 34 de ani, și o tânără de 21 de ani, toți din comuna Căiuți.

Oamenii prezenți la fața locului au povestit că a fost vorba despre un conflict spontan care a izbucnit între victimă și hărțuitorii lui, care ulterior l-au și bătut pe călător.

Datele infornmative au fost adunate de către polițiștii de la Serviciul de Poliție Transporturi Bacău, care au relatat presei că au fost sesizaţi în ziua de 22 octombrie 2022, de către un bărbat de 45 de ani, din comuna Urechești, cu privire la faptul că, în timp ce călătorea cu trenul, între stația CFR Onești și Borzești și ulterior, în gara Căiuți, persoane necunoscute l-au agresat fizic.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că, bărbatul de 45 de ani ar fi călătorit cu trenul pe ruta Ghimeș-Buzău. Între Stația CFR Onești și Borzești, o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic, pe fondul unui conflict spontan. Ulterior, acesta ar fi apelat telefonic alte persoane care l-ar fi așteptat în gara Căiuți, unde toți trei l-ar fi agresat pe bărbat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică”, au precizat, în comunicatul lor, reprezentanții IPJ Bacău.

În baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise de către Judecătoria Onești, polițiștii au identificat mijloace materiale de probă, care au fost ridicate în vederea efectuării mai departe a cercetărilor.

Cei trei suspecți au fost conduși la sediul poliției și audiați, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Faţă de cei doi bărbați s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore.