Actual Social

Blestemul unei mame din Bistrița. Doi copii i-au fost uciși, la ani distanță, sub ochii surorii lor

Blestemul unei mame din Bistrița. Doi copii i-au fost uciși, la ani distanță, sub ochii surorii lor
Arhivă

Clipe dramatice pentru o mamă din Bistrița. Femeia își înmormântează cel de-al doilea fiu în decurs de opt ani. Straniu este faptul că ambii au fost uciși prin înjunghiere, iar sora lor a fost martoră la crime.

O lovitură de cuțit a fost de ajuns pentru a-i răpune pe cei doi băieți. Primul a pierit în urmă cu opt ani. Martora ambelor tragedii a fost chiar sora băieților, Bianca. În urma cu opt ani, fata și băiatul mergeau împreună la un izvor pentru a lua apă, însă pe drum au fost abordați de patru adolescenți.

Fără prea multe discuții, unul dintre ei, un copil de 14 ani, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Mimi, sub privirile îngrozite ale surorii sale. Rana a fost atât de adâncă, încât băiatul nu a mai putut fi salvat. Și-a dat ultima suflare la scurt timp.

Nenorocire la indigo

Zilele trecute, nenorocire la indigo avea să lovească din nou familia greu încercată.

Armănuț L., al doilea băiat al familiei, a fost înjunghiat de un tânăr. Incidentul a avut loc în zona Dragoș Vodă din Bistrița. Victima, un tânăr de aproape 30 de ani, a fost înjunghiat în plină stradă de un de un tânăr de 22 de ani.

Conform publicației locale, bistriteanul.ro, Armănuț și Walter se cunoșteau, iar motivul disputelor dintre ei ar fi fost o fată. Amândoi avuseseră probleme cu legea, având de executat pedepse cu închisoarea. Armănuț fusese eliberat înainte cu două zile de a fi  înjunghiat.

După altercația din stradă, victima a fost transportată în stare critică la spital, însă din cauza rănilor profunde, cu toate eforturile medicilor, nu a mai putut fi salvată. Armănuț a decedat joi, 1 septembrie 2022. Arestat preventiv pentru 30 de zile, agresorul va stat mulți ani după gratii, deoarece anchetatorii vor schimba încadrarea juridică a faptei.

Acuzat inițial de tentativă de omor, criminalul va fi judecat pentru omor, deoarece victima a decedat.