Actual International

Crimă într-un azil de bătrâni. Un bărbat a fost ucis cu sânge rece, iar Poliția vrea să afle mobilul

Crimă într-un azil de bătrâni. Un bărbat a fost ucis cu sânge rece, iar Poliția vrea să afle mobilul
news.sky.com/story/murder

Poliția Metropolitană din Londra a lansat o anchetă pentru crimă, după ce un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost găsit omorât într-un azil de bătrâni.

Un bărbat de 60 de ani a fost ucis cu sânge rece într-un azil de bătrâni

Poliția Metropolitană din Londra a inițiat o anchetă pentru crimă, după ce un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost ucis la un azil de bătrâni din regiunea Hayes.

Poliția londoneză a arestat un alt chiriaș al căminului de îngrijire, în vârstă de 44 de ani, și a deschis o anchetă pentru crima dată.

Bărbatul arestat este principalul suspectat de crimă.

Incidentul a avut loc luni, 2 ianuarie 2023, când poliția a fost chemată la centrul de îngrijire Imperial Lodge, situat în Lansbury drive, în vestul Londrei. Cazul a fost relatat în media britanică marți, 3 ianuarie 2023.

După ce a primit apelul la ora 23.50, poliția împreună cu serviciul de ambulanță din Londra s-au deplasat de urgență la fața locului. Într-un comunicat al poliției metropolitane se precizează că, în pofida mai multor eforturi depuse de serviciile de urgență, acestea nu au reușit să îl resusciteze pe bărbat și au declarat decesul acestuia.

Bătrânul a fost tratat de paramedici la locul faptei din Lansbury Drive, Hayes, dar a fost declarat mort, după ce autoritățile au recunoscut că bărbatul a murit în mod tragic. Familia sa a fost informată.

Comunicatul dezvăluie și faptul că „un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost arestat la fața locului sub suspiciunea de crimă și rămâne în arest la o secție de poliție din vestul Londrei.”

Detectivii de la Omucideri, din cadrul comandamentului specializat în crime al poliției metropolitane, care investighează cazul, au declarat: „Atât persoana decedată, cât și bărbatul arestat erau rezidenți ai instituției.

Poliția metropolitană a mai spus că a informat rudele victimei, iar o examinare post-mortem va fi programată în curând. Deocamdată, nu s-a comunicat și care ar fi fost mobilul acestei crime, de ce colegul de azil l-a ucis pe bărbatul de 60 de ani.

Arestarea în acest caz vine după ce un alt bărbat a fost acuzat de crimă în weekend, în urma uciderii unei femei la mai puțin de trei kilometri distanță, scrie presa externă.