International

Ce se întâmplă cu regina Elisabeta. Gestul „foarte neobișnuit” făcut de prințul Charles a pus britanicii pe gânduri

Ce se întâmplă cu regina Elisabeta. Gestul „foarte neobișnuit” făcut de prințul Charles a pus britanicii pe gânduri

Unul dintre cei mai iubiți monahi din întreaga lume, regina Elisabeta, a celebrat recent 70 de ani de domnie. Britanicii sunt însă îngrijorați privind starea de sănătate a acesteia, după ce prințul Charles se comportă altfel decât a făcut-o până acum.

Motiv de îngrijorare în Regatul Unit, după ce prințul Charles face în ultima perioadă un gest foarte neobișnuit, după cum l-au numit experții. Mai precis, acesta își vizitează mama zilnic, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată până acum.

În plus, Regina, în vârstă de 96 de ani a fost văzută extrem de rar, ea anulând foarte multe dintre angajamentele pe care le aveau programate în ultimele luni. Regina Elisabeta urma să joacă un rol extrem de important când Mare Britanie va numi un alt premier, după ce Boris Johnson a demisionat. Din nefericire însă, Suverana a anulat participarea.

A început demararea procedurilor pentru succesiune?

Potrivit informațiilor oferite de The Sun, este foarte posibil ca prințul să meargă atât de des la Regină ca urmare a începerii procedurilor de succesiune, Charles fiind moștenitorul titlului.

„Este foarte neobișnuit ca Prințul Charles să facă astfel de vizite zilnice pentru a-și vedea mama”, a declarat expertul regal Ingrid Seward pentru revista Majesty.

regina

Dacă Regina va continua să nu se simte bine, atunci prințul Charles va trebui să o înlocuiască la cele mai importante evenimente.

Regina a fost văzută ultima dată la biserică pe 21 iulie

Elisabeta nu a fost văzută nici la petrecerea publică de primire a Reginei la Castelul Balmoral, care este deja o tradiție. Anul acesta însă nimeni nu a avut voie să pătrundă, totul desfășurându-se cu ușile închise.

Pe de altă parte, Regina obișnuia ca duminică de duminică să meargă la slujbă, la biserică. Ultima dată când a fost văzută pe aeroportul Aberdeen, coborând din avion a fost la sfârșitul lunii iulie.

Regina a avut în ultima perioadă probleme de mobilitate, iar iarna trecută a fost infectată cu coronavirus. Până acum, Palatul Buckingham nu a dat nicio informație oficială privind starea ei de sănătate.

Sursă foto: spotmedia