Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ce spune „fata Bond” despre tratamentul pentru coronavirus? „Mi-au spus să iau paracetamol pentru febră”
Showbiz

Ce spune „fata Bond” despre tratamentul pentru coronavirus? „Mi-au spus să iau paracetamol pentru febră”

Ce spune „fata Bond” despre tratamentul pentru coronavirus? „Mi-au spus să iau paracetamol pentru febră”

Ce spune fata Bond despre tratamentul pentru coronavirus? „Mi-au spus să iau paracetamol pentru febră”. Olga Kurylenko, cunoscută ca “Bond’s Girl” din “Quantum of Solance” (2008), a fost printre primele actrițe de la Hollywood care a mărturist că a fost contaminată cu coronavirus.

Actrița franceză a mărturisit pe pagina sa de Instagram că se simte mult mai bine. “Închisă în casă după ce am fost testată pozitiv cu coronavirus. Sunt bolnavă de aproape o săptămână. Febra şi oboseala sunt principalele mele simptome. Aveţi grijă de voi şi luaţi totul în serios”, a scris ea luni, pe Instagram.

Imagini pentru Olga Kurylenko

Kurylenko care a fost povestit și despre tratamentul pentru coronavirus. “Bună, tuturor! Mă simt mai bine azi, febra a dispărut. Aud că lumea se întreabă unde sunt. Sunt în Londa. Cum știu că e coronavirus și nu doar o răceală? Am făcut testul și a ieșit pozitiv. Ce medicamente mi-au prescris doctorii? Nici unul! Mi s-a spus să iau paracetamol în caz că va crește febra sau dacă am dureri. Oricum, iau vitamine și suplimente alimentare, dar vă rog să țineți cont că aceste vitamine nu vindecă infecția cu coronavirus, ci doar ajută sistemul imunitar să fie mai puternic.”

„Fata Bond” a vorbit pe larg despre imunitate. Olga Kurylenko consideră că imunitatea este un aliat important în lupta cu COVID-19. Ea a menționat pe Instagram câteva din vitaminele și suplimentele alimentare pe care le ia. Actrița a atras atenția ca vitaminele să nu fie luate după ureche, ci doar sub îndrumarea medicului. Printre acestea se regăsesc Vitamina C, Vitamina E, zinc.