Lifestyle

Cele mai bune seriale din luna noiembrie. Ce nu trebuie să ratezi

Cele mai bune seriale din luna noiembrie. Ce nu trebuie să ratezi
sursa foto virgin radio

Multe persoane sunt prinse în rutina zilnică. Stresul ne copleșește și uităm că avem nevoie câteodată de momente de relaxare. Astfel, există multe activități pe care le putem face în timpul liber, în scopul de a scăpa de stres. Fie că e vorba de multe griji la locul de muncă sau probleme pe plan personal. Un serial bun te poate ajuta să evadezi din viața ta și să te implici în povestea de pe ecran. Iar luna noiembrie vine cu super povești.

Există anumite seriale pe care nu trebuie să le ratezi în această lună. Începutul lui noiembrie vine cu variante bune pentru iubitorii de acțiune, dramă, dar și comedie.

Seriale din luna noiembrie

Dacă vrei un moment de relaxare și un serial bun la care să te uiți, acestea sunt variantele cele mai bune din această lună.

All the Light We Cannot See

All the Light We Cannot See, sursă foto BBC

Acest serial este o adaptare a romanului bestseller din 2014 al lui Anthony Doerr. Este povestea lui Marie-Laure, o tânără oarbă care lucrează pentru Rezistența franceză. Serialul a primit reacții bune la premiera de la Festivalul de Film de la Toronto. Criticii au zis că este un serial „rapid, lacrimogen și suficient de frumos”.

Numeroșii fani ai cărții pot aprecia acum distribuția atrăgătoare, precum și povestea dramatică. Seria de patru părți vine cu intrigi din Al Doilea Război Mondial, emoție familială și o audiență deja consacrată. „All the Light We Cannot See” (Lumina pe care nu o poți vedea) are premiera pe 2 noiembrie pe Netflix la nivel internațional.

 A Murder at the End of the World

 A Murder at the End of the World, sursă foto BBC

Tehnologia de vârf întâlnește Agatha Christie în această dramă. Cu Emma Corrin (tânăra Diana din The Crown) în rolul lui Darby. Actrița interpretează rolul unui hacker celebru și detectiv amator. Care este invitat de un miliardar din domeniul tehnologiei pe nume Andy să se alăture celorlalți oaspeți în refugiul său izolat din Islanda.

Dacă credeți că asta se termină cu bine, înseamnă că nu ați văzut niciodată filmul „O crimă misterioasă”. Serialul este deosebit de promițător pentru că a fost creat de Brit Marling și Zal Batmangli. Echipa din spatele serialului Netflix The OA și a filmului The East din 2013, un thriller subestimat. „A Murder at the End of the World” (O crimă la capătul lumii) are premiera pe 14 noiembrie pe Hulu.

Fargo

Fargo, sursă foto BBC

Fiecare sezon al serialului Fargo, de Noah Hawley, are o poveste diferită. Dar toate canalizează sensibilitatea filmului original al fraților Coen. Cu o descriere amuzantă a crimei, o dinamică familială tensionată și multă curiozitate de oraș mic. Acest sezon are loc în 2019, cu Juno Temple în rolul lui Dot Lyon. Aparent o soție și o mamă obișnuită din suburbia Minnesota, până când autoapărarea ei în timpul unei tentative de răpire sugerează că trebuie să aibă un trecut criminal.

Jon Hamm, într-un rol exagerat, îl interpretează pe celălalt personaj principal, șeriful Roy Tillman. Un sexist și un fanatic religios care le proclamă agenților FBI că el este legea în orașul său din Dakota de Nord. Serialul ia repede niște întorsături delirante. Fargo are premiera pe 21 noiembrie pe Hulu.

Squid Game: The Challenge

Squid Game: The Challenge, Sursă foto BBC

Ridicând la fel de multe întrebări despre cine pe Pământ ar vrea să joace acest joc, Squid Game: The Challenge este un concurs real. Bazat pe megahitul serialului Netflix din Coreea, cu jocuri similare, dar fără consecințe letale. Jucătorii, 456 din SUA, Marea Britanie și alte țări, concurează pentru a câștiga 4,56 milioane de dolari.

Telespectatorii serialului original îi vor recunoaște pe gardienii în salopete roz. Dar și pe Young-hee, păpușa animatronică uriașă și înfiorătoare care controlează jocul Red Light, Green Light. Serialul apare pe Netflix la data de 22 noiembrie,conform BBC .