Info Actual

Info Actual > Showbiz > Clipe de groază în familia Maxer. Fiul lor a ajuns la spital, cu febră mare
Showbiz

Clipe de groază în familia Maxer. Fiul lor a ajuns la spital, cu febră mare

Clipe de groază în familia Maxer. Fiul lor a ajuns la spital, cu febră mare

Clipe de groază în familia Maxer. Fiul lor a ajuns la spital, cu febră mare. Dinu și Deea Maxer au trecut prin emoții de nedescris. Fiul lor, An dreas, în vârstă de 9 ani, s-a simțit rău și a ajuns la spital.

Dinu Maxer a povestit pe Facebook sperietura pe care a tras-o în legătură cu fiul său. Acesta a vorbit și despre diagnosticul pus de medici. Cel mai grav a fost, însă, contextul pe care îl trăim, cel al pandemiei de coronavirus. Acest context l-a speriat cel mai tare pe artist.

„INTERNATI in spital in VREME de PANDEMIE! Joi, a trebuit sa il internez pe Andreas in Spitalul Gomoiu, iar eu alaturi de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept si făcea febra mare de luni seara. Apoi i s-a inroșit piciorul, moment în care am luat hotărârea sa ne prezentam la secția de ortopedie.

Cred ca nu aveți idee ce înseamnă să te internezi intr-un spital cand ești febril si implicit suspect de COVID 19 – IZOLARE, CARANTINA, emoție, îngrijorare si multe intrebari! După doua teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat in normal”, a povestit Dinu Maxer. 

„Încă nu știm cât vom sta aici”

„Astăzi Andreas este bine, afebril, gratie unei echipe de cadre medicale, sub îndrumarea șef sectie doctor Costel Vlad. Mulțumirile noastre și felicitări sincere din partea colegului vostru nepracticant!

Tati e mândru de tine, Andreas. Fiindcă ai fost curajos la tot maratonul de investigații și tratament prin care ai trecut (RMN, branulă, analize de sange, usturimea celor 2 antibiotice administrate intravenos, atela gipsata, așteptarea de la triaj – este topul lui Andreas).

A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu. Peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi invecinate de la o înțepătură in aceeași zona (lângă maleola mediala a aceluiași picior).

Deea, a trebuit să rămână cu Maysa acasă, care împlinește mâine 7 luni și care este încă dependentă de mami. Dar ne vedem zilnic pe video. Ne-au făcut pachet și ne-au trimis schimburi. Încă nu știm cât vom mai sta aici… Andreas mai are nevoie de tratament intravenos”, a mai spus Dinu Maxer.