International

Mai marii lumii, văzuți la Summit admirând busturi goale sau moțăind

Mai marii lumii, văzuți la Summit admirând busturi goale sau moțăind

Până și liderul de la Kremlin a făcut haz de necaz. Dacă nu ar fi fost această nebunie de război, în care singur s-a băgat, Putin ar fi stat și el la masa mai marilor lumii. Lăsând la o parte liderul rus, mai marii occidentali au demonstrat că în timp ce țara arde, baba, într-adevăr se piaptănă. Discuțiile erau cât se poate de reale, despre război și foametea globală, până la penuria de resurse naturale. Dar, nu a fost să fie așa.

Din seria țara arde și baba se piaptănă. Mai marii lumii, văzuți la Summit admirând busturi goale sau moțăind

Summit-ul istoric de la Madrid nu a însemnat doar discuții despre securitatea lumii. Liderii au avut parte și de momente de relaxare, iar imaginile cu ei la muzeul Prado au facut deliciul presei.

Emmanuel Macron si premierul britanic Boris Johnson au fost surprinși admirând mai multe nuduri și busturi goale, expuse în celebrul muzeu Prado, în timp ce președintele american Joe Biden a fost mai interesant să îi arate premierei din Noua Zeelanda imagini de la el din telefon.

Dar, în cea mai mare parte a timpului, președintele Biden a fost văzut cum moțăia, vizibil obosit. Motivul fusul orar sau vârsta, afecțiunile care sunt ținute sub permanent control medical? Nu se știe. Și nu este pentru prima dată când Biden adoarme în momente oficiale.

Președintele american Joe Biden a adormit, pentru câteva zeci de secunde, în timpul Conferinței ONU privind schimbările climatice 

Imaginile surprinse în timpul întâlnirii dintre președintele Statelor Unite şi Naftali Bennett au făcut înconjurul internetului, mulți internauți fiind convinși că liderul de la Casa Albă a adormit

Vladimir Putin, ironic 

De la mii de kilometri de Madrid, Vladimir Putin nu s-a putut abține să nu răspundă cu ironie glumelor făcute de liderii occidentali, care sugerau să își scoată și ei cămășile, așa cum îi place președintelui rus să se lase fotografiat în vacanțe.

Răspunsul lui Vladimir Putin, președintele rus, nu s-a lăsat mult așteptat: ”Nu știu cum au vrut (n.r. liderii G-7) să se dezbrace, până la talie sau sub talie, dar cred că ar fi o priveliște dezgustătoare”.

După ce și-au delectat privirile cu operele de artă, liderii lumii au avut parte de o cină de gală, a cărei temă a fost ”Aromele Madridului”.

Foto: protv.md/ captura tv