Actual Diverse

Coșmar în trafic. Un șofer a lovit în plin o ambulanță cu sirenele activate și a aruncat-o fix în stația de tramvai

Coșmar în trafic. Un șofer a lovit în plin o ambulanță cu sirenele activate și a aruncat-o fix în stația de tramvai
rohealthreview

Se pare că un șofer aflat în plin trafic a făcut un adevărat prăpăd la Galați. El a lovit în plin o ambulanță aflată  în misiune, cu sirenele pornite, și a aruncat-o direct în stația de tramvai.

Coșmar în trafic. Un șofer a lovit în plin o ambulanță cu sirenele activate și a aruncat-o fix în stația de tramvai. Video

O mașină a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a fost lovită în plin de un autoturism aflat în traficul rutier. Din primele date de la Poliția Rutieră reiese faptul că șoferul a consumat anterior alcool, aceasta fiind și explicația faptului halucinant.

În urma impactului ambulanţa a fost proiectată fix într-o staţie de tramvai din apropiere. Autospeciala de salvare transporta o femeie la spital, care a fost rănită, în urma teribilului incident.

În urma impactului, tânăra a fost rănită și a suferit mai multe traumatisme. Echipajul de specialitate și șoferul din ambulanță, însă, nu au fost răniți. Alte victime din fericire nu există, stația fiind goală la acea oră târzie din noapte.

Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00, pe bulevardul Siderurgiştilor din municipiu, potrivit IPJ Galați.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit că un bărbat de 52 de ani, din municipiul Galaţi, aflat la volanul unui autoturism, a lovit, la intersecţia cu bulevardul Siderurgiştilor, o autospecială de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi, aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, care era condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Galaţi.

În urma impactului puternic, ambulanța care transporta la spital o pacientă, a fost proiectată în refugiul unei staţii de tramvai din apropiere. Ambele autovehicule au fost avariate. Și doar pacienta de 22 de ani din ambulanță a fost rănită.

Primele date chiar de la fața locului au relevat faptul că șoferul consumase anterior alcool, după care s-a urcat la volan, punând în pericol propria-i viață, dar și a altor oameni total nevinovați.

La testarea alcoolscop a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat a conducătorului auto de 52 de ani, iar în cazul celuilalt conducător auto, rezultatul a fost 0. Șoferul teribilist a fost dus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

Șoferul are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influență alcoolului. Cercetările pe cazul dat continuă.