Lifestyle

Cum ar arăta Meghan, Harry, Kate și William ca pensionari. Fanii lor le oferă o imagine de viitor. Foto

Cum ar arăta Meghan, Harry, Kate și William ca pensionari. Fanii lor le oferă o imagine de viitor. Foto

Indiferent ce se scrie despre ei, tot publicitate se numește. Cei mai mulți britanici îi iubesc indiferent de jocurile de culise. Tabloidele britanice îi urmăresc pe cei patru, oriunde s-ar afla în lume, în timp ce fanii își spun și ei părerile, unde altundeva decât pe social media.

Cum ar arăta Meghan, Harry, Kate și William ca pensionari. Fanii lor le oferă o imagine de viitor. Foto

Moștenitorii gri”, așa îi numesc internauții pe cei patru – prinții William, Harry și soțiile lor, Kate și Meghan. Imagini hilare arată cum ar putea arăta Meghan, Harry, Kate și William ca pensionari, în timp ce fanii le oferă tratamentul FaceApp.

De ce sunt numiți moștenitorii gri? Experimentul care îi arată pe MeghanHarryKate și William, îmbătrâniți, cu ajutorul aplicației, nu a ieşit prea bine, pentru ”potențialele capete încoronate”, desigur. Dar părerile sunt împărțite în două tabere: pro și contra rezultatelor finale.

Aplicația ciudată este renumită pentru filtrele sale amuzante, care permit utilizatorilor să schimbe sexe, să renunțe la nişte ani și, cel mai recent, să adauge câteva decenii la vârsta lor – cu ajutorul câtorva riduri și păr gri.

Fotografia celor patru a fost publicată și în Evenimentul Zilei, ediția de anul trecut, din vară, pentru că Evenimentului nimic nu-i scapă. Imaginea a fost acum reluată și plasată în galeria foto pinterest, care trimite pentru Infoactual înștiințări cu materiale reluate de fanii monarhiei pe grupurile de socializare internaționale.

Dorința fanilor și de această dată este una singură: să îi vadă pe cei patru împăcați, împreună. Și dacă în realitate, cel puțin deocamdată, nu este posibil, măcar în foto să îi vedem uniți și nu acum, măcar la bătrânețe.

Foto: dailymail.co.uk. Cei patru, de la stânga la dreapta: Meghan, Harry, Kate și William

Toate rețelele de socializare, inclusiv Instagramul, au publicat imaginile.”Jocul” a făcut parte din provocarea virală #agechallenge. Urmăritorii au intrat în secțiunea de comentarii a imaginii pentru a-i lăuda pe cei patru, notând: „Încă arată perfect!”.

Un fan s-a arătat bucuros de imaginea lui Meghan: „Arată exact ca mama ei„, în timp ce mai mulți urmăritori au spus, într-un glas: „Seamănă cu Prințesa Margaret!”.

Meghan și Harry, împreună, la bătrânețe. Foto: Instagram

Cu toate acestea, unii au criticat imaginile, întrebând: „De ce ați făcut-o pe Kate atât de încrețită?”, iar altul a adăugat: ”Kate este frumoasă, nu va arăta niciodată așa”.

Prințul William și Kate. Încărunțiți, dar împreună. Foto: Instagram

Nici prințesa Diana nu a scăpat de filtrul aplicaţiei

Dacă Prințesa Diana ar fi trăit în prezent, ar fi radiat chiar după vârsta de 60 de ani! Cu ajutorul unei aplicații de îmbătrânire, s-a putut vedea felul în care și-ar fi făcut apariția Lady Di, în anul 2021.

Dianei îi plăcea să arate bine și a lucrat destul de mult la asta. A făcut-o atât din respect pentru public, cât și pentru ea însăși. Aceste lucruri nu au fost în zadar ci pentru a se menține sănătoasă și în formă”, a spus stilistul Sam McKnight.

Foto: EVZ/Daily Mail. FaceApp

Din motivele enumerate de specialist, îmbătrânirea cu ajutorul aplicației a fost ”lină”, ca și finețea prințesei inimilor.