Lifestyle

Cum arată fiica lui Ion Țiriac. Ioana este de o frumusețe ieșită din comun!

Cum arată fiica lui Ion Țiriac. Ioana este de o frumusețe ieșită din comun!

Cum arată fiica lui Ion Țiriac. Ioana este de o frumusețe ieșită din comun! Despre viața personală a milionarului român nu se cunosc foarte multe informații. Cel mai bogat om de afaceri român preferă să fie foarte discret cu viața sa intimă.

Țiriac a fost căsătorit o singură dată și are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relaţie care nu a fost niciodată oficială, scrie Mediafax.

Omul de afaceri are trei copii recunoscuţi ofical: Ion Ion, care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg şi Ioana şi Karim din relaţia cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Ţiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deşi există o diferenţă de vârstă de 30 de ani întrei ei, Ţiriac şi Sophie au avut o relaţie îndelungată și au făcut doi copii.

Acum, Sophie Ayad locuieşte la Monte Carlo, alături de Ioana, Ion Ţiriac asigurându-le tot ce au nevoie.

Ioana Țiriac, fata fostului mare tenismen român înfierbântează internetul cu fiecare poză pe care o postează pe pagina sa de socializare.

Ioana Năstase pare să îi calce pe urme tatălui său, deoarece se implică în mai multe acțiuni caritabile. Tânără are de astfel o viață de lux, aceasta se distrează alături de prietenii ei și vizitează diferite colțuri ale lumii.

Fata lui Ion Țiriac, apariție de senzație!

Ioana, fiica milionarului român, a postat pe o rețea de socializare câteva poze în care apare în ipostaze fierbinți, fotografiile devenind la scurt timp virale.

Tânăra este o apariție discretă, ea locuind la Monte Carlo, anunță b1.ro/știri. Ioanei îi place foarte mult să călătorească și organizează foarte multe acțiuni cu scop caritabil, scrie Perfecte.ro

Ioana are un frate pe care îl cheamă Karim. Ion Țiriac are doi copii cu jurnalistă egipteană Sophie Ayad, pe care i-a ferit de aparițiile mediatice.

Cum arată fiica lui Ion Țiriac. Ioana este de o frumusețe ieșită din comun!