Diverse International

Cum se fură la Londra un ceas dintr-un bolid de lux. Poliția în alertă

Cum se fură la Londra un ceas dintr-un bolid de lux. Poliția în alertă
aboelfe.com

În centrul Londrei, au fost surprinse scene uimitoare, când un motociclist a lovit cu ciocanul geamul unui bolid Bugatti Chiron, în valoare de 3 milioane de lire sterline, ca să fure un ceas…Dar nu unul oricare!

Relatarea celor întâmplate, în detaliu

La volan, în interiorul bolidului Bugatti Chiron, se afla așa-numitul „playboy din Kuweit”, respectiv Abdullah F. Al Basman, care aștepta să plece de la un semafor.

Un binecunoscut pentru postările opulente cu mașinile sale sport și ceasuri scumpe, Abdullah F. Al Basman, în timpul unui atac, purta un Rolex în valoare de 110.000 lire sterline.

Potrivit unei înregistrări video se observă cum motociclistul se oprește lângă bolidul aflat la semafor și lovește de mai multe ori în geam cu ciocanul, însă șoferul mașinii reușește să demareze înainte ca jefuitorul să reușească să spargă geamul. În apropiere se observă un alt motociclist care dă târcoale mașinii, fugind împreună cu hoțul de la locul faptei.

Care ar fi una din cauzele pentru care „playboy-ul din Kuweit” ar fi intrat în vizorul hoților

După ce a postat pe rețelele de socializare imagini cu supermasinile și ceasurile sale scumpe, se bănuiește că playboy-ul din Kuweit a fost vizat de hoți.

Un martor a declarat că i-a văzut pe hoți în dimineața atacului la hotelul unde era cazat playboy-ul, iar când Abdullah a plecat în Bugatti au început să-l urmărească.

Pe de altă parte, un purtător de cuvânt al Politiei a precizat că investighează o plângere privind un alt jaf desfășurat în circumstanțe asemănătoare în aceeași zi și se presupune că aceste evenimente sunt corelate: „Un bărbat în vârstă de 40 de ani a raportat că a fost agresat de doi bărbați care i-au furat ceasul și a fost tratat pentru răni la fața locului, neavând nevoie de tratament spitalicesc”.

În prezent, anchetele sunt în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele complete, citează stirileprotv.ro