Lifestyle

Cunoscut manelist, bătut cu sălbăticie de cinci mascați. Surpriza vieții sale a fost când a smuls masca unuia dintre agresori

Cunoscut manelist, bătut cu sălbăticie de cinci mascați. Surpriza vieții sale a fost când a smuls masca unuia dintre agresori

Cunoscutul manelist Tzancă Uraganu  a fost bătut, cu bestialitate, noaptea trecută de mai mulți indivizi mascați. Însă Alina Marymar, iubita manelistului, a susținut că printre agresori s-a aflat şi fostul cumnat al acestuia. În urma loviturilor extrem de sălbatice, Tzancă Uraganu se află internat într-un spital din Germania, informează spynews.ro.
Familia manelistului a confirmat vestea că acesta ar fi fost bătut. De agresiune sunt acuzați chiar foștii cumnați ai săi, frații Lambadei, mama copilului lui Tzancă Uraganu, cea de care artistul s-a despărțit, însă cu care e în plin scandal.

Se pare că foștii săi cumnații ar fi venit din Anglia în Germania, acolo unde cântărețul se află împreună cu actuala iubită, Alina Marymar. Aceștia l-au fi bătut cu bastoanele telescopice pe cântăreț, toți cei patru-cinci bărbați fiind mascați.

Iubita manelistului și-a dat seama că e vorba de foștii cumnați ai acestuia atunci când i-a tras fularul de pe față unuia dintre ei, arată spynews.ro.

Manelistul s-a filmat la volanul bolidului său decapotabil, de lux

Cu câteva ore înainte de bătaia crâncenă, Tzancă Uraganu s-a filmat la volanul bolidului său de lux și decapotabil. Manelistul se distra pe propriile sale melodii la bordul mașinii sale extrem de scumpe.

Se pare că imediat după publicarea filmărilor, artistul ar fi fost implicat în altercație, după cum au declarat sursele apropiate de manelist.

Potrivit declarațiilor lui Miraj Tsunami, fratele lui Tzancă Uraganu, manelistul a fost internat în spital, însă nu este în comă. Acestuia i s-au făcut mai multe investigații, însă acum starea sa de sănătate e una bună. Acesta ar putea să revină acasă în cursul zilei de mâine, după ce medicii au decis externarea sa din spital.

 „L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da.

A zis că este bine, după care i-am sunat pe mama și pe tata. Spunem sărut mâna lui Dumnezeu că nu a murit. Are bodyguarzi, dar nu erau cu el, unul plecase acasă, el era cu un lăutar dar ăștia l-au urmărit, probabil a fost vândut de cineva și etc.

Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a declarat Miraj Tsunami la Antena Stars