Actual Lifestyle

Cuplu de români, acuzați că au furat o geantă de 3 mii de euro, arestați la Ibiza. Cum arată o geantă exclusivistă

Cuplu de români, acuzați că au furat o geantă de 3 mii de euro, arestați la Ibiza. Cum arată o geantă exclusivistă

Este o vorbă din popor care spune că am ajuns de ”râsul curcanilor”, scuze ”curcilor”. Cum să fii tu român și să pleci tocmai în altă țară ca să furi o geantă? Nu, greșit, pentru că nu era o simplă geantă, ci una exclusivistă!

Cuplu de români, acuzați că au furat o geantă de 3 mii de euro, arestați la Ibiza. Cum arată o geantă exclusivistă

Agenți ai Poliției Naționale din Ibiza au anunțat s-a reușit arestarea unui cuplu, bărbat și o femeie, ambii de origine română, în vârstă de 44 și 38 de ani, ca presupuși autori ai furtului unei genți de lux.

Arestarea a avut loc în weekend, la primele ore ale zilei de sâmbătă, 23 iulie, când o patrulă radio de securitate cetățenească a Poliției Naționale a identificat cuplul pe bulevardul Santa Eulària din Ibiza, în apropiere de stația maritimă din Formentera.

Recunoscuți după filmările video ale magazinului

Potrivit pregătirii lor prealabile, polițiștii au reușit să îi recunoască pe cei doi români care apăreau în imaginile video de supraveghere ale  magazinului din interiorul căruia cei doi parteneri ar fi furat, luna trecută, o poșetă de dame, în valoare de 3.000 de euro.

Bijuteria” aparținea unui magazin de lux, situat chiar în portul de agrement din Ibiza. Plângerea la poliție a făcut-o o angajată a magazinului care a observat, la un moment dat, că de pe un raft lipsea una dintre minunatele genți.

Tânăra fată vânzătoare a observat lipsa uneia dintre gențile lor de mână de la o marcă de lux expuse pe unul dintre rafturile magazinului.

La sfârșitul lunii iunie, când polițiștii s-au uitat pe camerele de filmare din interiorul locației date, au putut vedea foarte clar culpul celor doi conaționali de-ai noștri. Fotografiile lor au fost distribuite, ulterior, prin sistemul informațional al polițiștilor locali, astfel încât recunoașterea făptașilor s-a făcut cu ușurință.

După ce i-au recunoscut pe aceiași autori, agenții de la Brigada Locală de Siguranță Publică din Ibiza i-au arestat pentru furt, potrivit unui comunicat oficial al forțelor de ordine din regiune.

Client cu ștate vechi

Bărbatul era un client vechi al poliției. Specialitatea lui era furtul din domeniul fashion, vestimentație și mai nou și accesorii.

Bărbatul identificat este, de asemenea, presupusul autor al furtului unui articol vestimentar în valoare de 590 de euro dintr-un cunoscut magazin din Palma de Mallorca, în data de 13 iunie. În plus, el este căutat încă din anul 2020, pentru un alt furt, de către Secția Juzgado de Instrucción de Telde, din Gran Canaria.

Cei doi au fost reținuți și predați, mai departe, Departamentului Juzgado de Instrucción en funciones de guardia de Ibiza, potrivit stiridiaspora.

Dar, cum arată o geană de 3 mii de euro

Am vrut să știm cum arată o geantă de 3 mii de euro. Și am găsit un exemplu în acest sens. Geanta aparține unei persoane cunoscute din Republica Moldova, Olga Buzova, care a povestit reporterilor de la ea.md că doar două persoane din Moscova au asemenea geantă și ea este una dintre ele. Geanta „Lady Dior”, despre ea este vorba, costă 3000 de euro.

În imagine o geantă exclusivistă de 3 mii de euro. Foto: ea.md

Foto: Discover Ibiza