Lifestyle

Cuvinte jignitoare la adresa Ozanei Barabancea. Iată cum a reacționat

Cuvinte jignitoare la adresa Ozanei Barabancea. Iată cum a reacționat

Cuvinte jignitoare la adresa Ozanei Barabancea. Artista a fost sancționată de fani deoarece își editează prea mult fotografiile.

Așadea, Ozana Barabancea, profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV, a reușit să îi enerveze pe admiratorii săi pentru că își editează fotografiile în care apare, înainte de a le publica. Cei care o urmăresc au observat, nu de puține ori, că bruneta își modifică fotografiile.

Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea

După ce a văzut comentariile răutăcioase venite de la admiratori, vedeta de televiziune a comentat: „Bună dimineața, amabililor, inteligenților, ințelepților, imaturilor , naturalilor, neprihăniților, pioșilor ! Semnez Eu, păcătoasa, editata, artificiala, obraznica! Ce bine că SUNT ! Lăsați mesajele de lupi moraliști și sfătoșii satului! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Si imi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea. Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi!”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *