Info Actual > Showbiz > Dan Bittman: Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta…
Showbiz

Dan Bittman: Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta…

Dan Bittman: Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta...

Dan Bittman a transmis că a învățat, în doi ani de zile, că nu prea contează în țara asta. Iată la ce se referă artistul!

Fiind invitatul lui Dan Bucura, la emisiunea Selectiv, de la B1 TV, Dan Bittman a rupt tăcerea și a vorbit despre scandalul mediatic în care a fost împins odată cu declarațiile pe care le-a făcut la începutul pandemiei.

„Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri”, a spus solistul trupei Holograf.

„Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta… Mi-a fost curmat, ca să zic, dreptul la muncă în ultimii doi ani și atunci mă adaptez, n-am încotro, am învățat. (…) Încerc să supraviețuiesc în limitele legii, că nu avem încotro. Când se dă startul și scade numărul de infectări, e o lipsă de predictibilitate uriașă, parcă am fi așa la linia roșie și toată lumea începe să alerge, apar impresarii, sună, hai că se mai poate, hai cu 30% din sală, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie întreagă! (…) Nu e foarte veselă situația…”, a spus Dan Bittman.

Dan Bittman: În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale

„Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am greșit, mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa în toate felurile, dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri fiecare în felul lui. Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia”, a adăugat Dan Bittman, care susține că trupa Holograf a avut doar șase concerte într-un an de zile, deși înainte de pandemie media era de două-trei pe săptămână.