Lifestyle

Daniela Crudu a devenit mămică! Prima dată când fetița vede lumina zilei și a internetului

Daniela Crudu a devenit mămică! Prima dată când fetița vede lumina zilei și a internetului

Daniela Crudu tocmai a postat o imagine de pe patul de spital, după ce a dat naștere unei fetițe sănătoase. Vedeta cunoștea de mult timp genul copilului și și-a exprimat în repetate bucuria față de faptul că va fi mamă de fată.

Fosta asistentă TV s-a retras în cea mai mare parte din lumina reflectoarelor, iar viața ei privată, altădată transparentă publicului, a devenit o serie de secrete bine păstrate. Abia atunci când Daniela Crudu era însărcinată în trei luni s-a aflat identitatea partenerului ei; Daniel, un bărbat car nu face neapărat parte din spuma societății atunci când vine vorba de latura financiară. Cei doi mai fuseseră împreună și în trecut, dar atunci când au reluat relația, au făcut și demersurile necesare pentru a deveni părinți.

Aparițiile Danielei Crudu sunt legate de statutul de mămică

Deși a devenit din ce în ce mai scumpă la vedere în televiziune, Daniela Crudu a apărut în cadrul anumitor emisiuni pentru a dezvălui cum se dezvoltă sarcina și ce așteptări are de la această nouă etapă în viață, cea de mamă. Ea a dezvăluit în cadrul Xtra Night Show inclusiv faptul că a aflat genul bebelușului de timpuriu, printr-un test care a fost prelucrat în Statele Unite ale Americii.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat ea atunci, conform Cancan.

Încercările prin care a trecut asistenta TV de-a lungul ultimilor ani

Pe de altă parte, vedeta, care a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de zece ani, când a apărut în mai multe pictoriale interzise și a fost asistenta emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, a creat și anumite controverse în jurul ei. În primul rând, deoarece ea își susține familia cu ajutorul platformei Onlyfans, unde conținutul pentru adulți este la mare căutare. În al doilea rând, pentru că și-a continuat activitatea chiar și pe durata sarcinii, conform anumitor surse.

Se pare că din cuplul Daniel – Daniela, ea este cea care câștigă semnificativ mai mult, cu ajutorul conținutului pe care îl postează pe această platformă.

Astăzi, Daniela Crudu s-a postat alături de medicul care a ajutat-o să-și aducă fetița pe lume, precum și alături de nou-născută. „Doamna Doctor Vilcan Cristiana, cea cu mâinile de aur. Să vă dea Dumnezeu sănătate!” a postat cunoscuta personalitate de televiziune.