Actual Diverse

Date noi despre cum au decurs ultimele ore din viața fetiței găsită moartă în geamantan. Foto cu femeia suspecta principală

Date noi despre cum au decurs ultimele ore din viața fetiței găsită moartă în geamantan. Foto cu femeia suspecta principală
newsrnd.com

Se numea Lola, avea 12 ani și o întreagă viață în fața ei, până destinul i-a fost curmat, crunt și nemilos, într-un mod inimaginabil, terifiant. Despre aceasta a scris Infoactual anterior. Amănunte legate de această crimă atroce au ieșit la iveală.

Impresionant cum au decurs ultimele ore din viața fetiței găsită moartă în geamantanul din portbagaj

Lola a fost dată dispărută în ziua de vineri după-amiază. Poliția a acționat rapid, deoarece existau indicii privind o răpire.

Mama lui Lola a anunțat că fiica ei nu a venit acasă de la școală. Tatăl ei, care este îngrijitorul clădirii în care locuiesc, a declarat poliției că, potrivit camerelor de supraveghere, aceasta se întorsese în după-amiaza respectivă. Imaginile o arată, de asemenea, pe femeia care căra o valiză mare.

O persoană fără adăpost a găsit-o în acea valiză pe fata moartă, la un bloc distanță, la sfârșitul serii.

Ce au aflat anchetatorii până acum

Fetița Lola a fost descoperită într-o valiză, în apropiere de clădirea din Paris în care locuia. Ultimele imagini surpsinse de camerele video cu ea o arată în timp ce mergea în spatele unei femei, în jurul orei locale 15:20.

Un post de televiziune francez a publicat ultimele imagini cu fetița de 12 ani găsită moartă, într-un portbagaj, în capitala Franței. Un copil luminos și inocent care a fost victima unor împrejurări pe care acum, poliția trebuie să le deslușească.

Captura video/ProTV

Un martor a povestit cum a văzut-o pe suspectă, care este acum reținută de poliție, în timp ce căra valiza grea, la două ore după ce a fost filmată împreună cu Lola, potrivit The Sun.

Imaginile sunt neclare. Filmarea video inițială, preluată de media. Captura video

Imaginile filmate de camerele de supraveghere arată că fetița a intrat în bloc, însă nu a mai apucat să ajungă la familia ei.

Iată ce a povestit unul dintre martorii care au văzut femeia.

”Am văzut-o intrând în clădire, era singură, a ieșit un pic mai târziu. Am văzut-o peste jumătate de oră cu valiza, vorbea cu toată lumea, părea cam nebună”, a spus martorul pentru BFMTV.

„Se chinuia să care valiza, am crezut că este grea din cauza unor lucruri și ea era destul de slabă – nu ne-am gândit că este un cadavru. Era 5 seara și se plimba cu valiza aceea, ba chiar a plecat de la o cafenea, unde a lăsat valiza, și a traversat să-și ia un croissant de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat”, a mai spus același martor.

Un alt martor, de acestă dată o femeie, a declarat că suspecta a rugat-o să o ajute să ducă valiza la o mașină, fiind prea grea.

Când a fost găsită în valiză, fetița avea bandă adezivă lipită la gură și nas, iar mâinile și picioarel îi erau legate.

O examinare post-mortem făcută sâmbătă a arătat că fetița a murit asfixiată, potrivit dailymail.co.uk. Printre primele date oferite de o sursă din interiorul anchetei se numără și faptul că pe trupul Lolei, pe lângă tăieturi, au fost găsite inscripționate cifrele „0” și „1”. Acestea au fost puse pe corpul ei cu un „device”. Cifrele nu au fost inscripționate cu un instrument de scris sau prin tăieturi, ci cu un „device”, un detaliu care rămâne deocamdată un mister pentru ofițerii de poliție francezi.

Informații de ultimă oră

Șase persoane au fost arestate la Paris, după ce au găsit cadavrul fetiței de 12 ani într-o valiză..

Nu se știe dacă toate cele șase persoane arestate sunt, de asemenea, suspecți oficiali. Dar una dintre ele este tânăra care poate fi văzută pe înregistrările camerelor de supraveghere împreună cu Lola. Ea este cea care a târât valiză mare în apropierea clădirii în care locuia fata. Această femeie a fost numită principalul suspect în presa franceză. Suspecta principală a fost arestată într-o suburbie a Parisului (Bois-Colombes).