Actual Diverse

Decizia instanței a avut urmări asupra stării de sănătate a Elenei Udrea. Aceasta a fost dusă de urgență la spitalul din Ploiești

Decizia instanței a avut urmări asupra stării de sănătate a Elenei Udrea. Aceasta a fost dusă de urgență la spitalul din Ploiești
romaniatv.net

În dimineața zilei de 3 noiembrie 2022, fostul ministru Elena Udrea, a ajuns la Spitalul de Urgență din Ploiești, după ce a acuzat amețeli.

Starea Elenei Udrea s-a agravat

Elena Udrea a acuzat amețeli în această dimineață, iar stările s-au agravat, motiv pentru care fostul ministru a fost dusă de urgență la spital pentru mai multe investigații de specialitate. După ce a ajuns la spital, Elena Udrea a fost lăsată în grija medicilor, fiind supusă unor investigații.

Decizia ICCJ, cauza alterării stării de sănătate a Elenei Udrea

Fostul ministru era în curtea penitenciarului când i s-a făcut rău, iar în ultimele nopți nu s-a odihnit după ce a aflat decizia ÎCCJ, potrivit unor surse judiciare.

Decizia magistraţilor este una definitivă

Precizăm că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins ca nefondate recursurile în casaţie formulate de Elena Udrea şi Rudel Obreja, condamnaţi la şase ani, respectiv cinci ani de închisoare, în dosarul Gala Bute. Decizia magistraţilor este definitivă.

De la penitenciarul Târgşor, Elena Udrea fost dusă la spital cu ambulanța

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a fost dusă cu ambulanţa de la penitenciarul Târgşor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după ce a leşinat.

La ce oră s-a sunat la numărul 112

Apelul la numărul de urgențe 112 din partea oficialilor unităţii de detenţie a fost primit la ora 11:36. Iar la sosirea ambulanței la Penitenciarul Târgșor, fostul ministru Elena Udrea,  în vârstă de 49 de ani, era conștientă și stabilă din punct de vedere hemodinamic, potrivit celor precizate de reprezentanții Serviciului de Ambulanță.

Astfel, oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova au transmis următoarele: „La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare”, citează sitirpesurse.ro.