Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dezvăluire șocantă. Simon Rex: „Mi-au oferit bani mulți ca să mint despre Meghan Markle”
Showbiz

Dezvăluire șocantă. Simon Rex: „Mi-au oferit bani mulți ca să mint despre Meghan Markle”

Dezvăluire șocantă. Simon Rex: „Mi-au oferit bani mulți ca să mint despre Meghan Markle”

Dezvăluire șocantă. Simon Rex: „Mi-au oferit bani mulți ca să mint despre Meghan Markle”. Actorul, în vârstă de 45 de ani, a fost colegul lui Meghan Markle în show-ul TV „Cuts”. Acesta a dezvăluit recent că o parte a presei britanice și-a dorit să o distrugă pe Meghan Markle. Rex pretinde că i s-au oferit 70.000 de dolari pentru a susține că „a fost cuplat” cu ducesa de Sussex.

Acesta a mărturisit pentru Podcastul de la Hollywood Raw, că deși a ieșit în oraș de mai multe ori cu Meghan, nu au fost niciodată iubiți.

“Nu s-a întâmplat nimic. Nici măcar nu ne-am sărutat. Am ieșit odată, dar nu a fost o întânire propiu-zisă”, a spus actorul.

“Când s-a aflat despre această poveste, câteva tabloide britanice s-au oferit să-mi plătească mulți bani pentru a spune o minciună. Că am fost cuplați. Am refuzat o căruță de bani, pentru că nu mi s-a părut corect să spun minciuni despre familia regală”, a adăugat Simon Rex.

Meghan Markle a dat în judecată proprietarul The Daily Mail în octombrie, anul trecut. Prințul Harry a acuzat „presa tabloidă britanică” că ar fi purtat o „campanie nemiloasă” împotriva soției sale, care a semănat cu tratamentul mamei sale, prințesa Diana.