Actual

Diana Șoșoacă a alertat Poliția de Florii. Telefonul alarmist a declanșat o mini-anchetă

Diana Șoșoacă a alertat Poliția de Florii. Telefonul alarmist a declanșat o mini-anchetă

Dispecerul Poliției Capitalei a înregistrat duminică un apel telefonic dat de senatoarea Diana Șoșoacă. Reclamația implica vizită la domiciliul acesteia.

Senatoarea Diana Șoșoacă a sunat la Poliție pentru a face o sesizare și a cere intervenția oamenilor legii.

Diana Șoșoacă a alertat Poliția de Florii. Telefonul alarmist a declanșat o mini-anchetă

Aleasa din Parlamentul României a spus că a fost plecată de acasă, iar la întoarcere a găsit geamul de la camera fiicei sale murdărit, potrivit unor surse judiciare. Urmele lăsate indica faptul că cineva aruncase cu ouă în geamurile locuinței, conform unei informații obținute de stiripesurse.ro

Deocamdată nu se cunoaște identitatea celui sau celei care ar fi făcut o asemenea faptă. Un echipaj al Poliției s-ar fi deplasat la fața locului pentru constatare, dar urmează să se vadă ce curs va lua ancheta, dacă Diana Șoșoacă va depune o plângere sau nu.

Aruncatul cu ouă, dacă nu există și alte elemente care să dea alte valențe situației, nu este faptă penală ci contravenție. Iar, în general, polițiștii nu reușesc să identifice astfel de făptași (murdăresc clădiri, chiar și cu graffiti) decât dacă au noroc ca aceșia să fie surprinși pe camere de luat vederi.

Deocamdată, nici senatorea și nici Poliția Capitalei nu au făcut niciun comentariu pe marginea acestei situații.

Ultima revoltă a senatoarei Șoșoacă

Ultima știre în spațiul public despre Diana Șoșoacă a fost atunci când președintele Ucrainei s-a adresat Parlamentului din România.

Senatoarea Diana Şoşoacă a ieşit din sala de plen a Parlamentului în momentul în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a început discursul ţinut în faţa senatorilor şi deputaţilor români. Ea și-a motivat gestul printr-o declarație în care susține un lucru greu de verificat.

„S-au încălcat toate normele de drept internaţional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiţi la o înregistrare. Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleşi faţă de poporul român şi este lipsa de bun simţ a Ucrainei cu graniţele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună… Slava… vecinilor? Nu pot să asist la aşa ceva”, a spus Diana Şoşoacă.