Politică

Diana Șoșoacă îl sfidează pe colegul George Simion. „Este o nuntă artificială. Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva”

Diana Șoșoacă îl sfidează pe colegul George Simion. „Este o nuntă artificială. Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva”

27 august urmează să fie cea mai fericită zi pentru George Simion. El și aleasa inimii lui își vor uni destinele în fața tuturor românilor, dar dintre toți invitații care urmează să fie alături de liderul AUR va lipsi Diana Șoșoacă. De ce a refuzat avocata să participe la nunta anului în politică?

„O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc”

Diana Șoșoacă nu vrea să participe la nunta lui George Simion pentru că acest eveniment nu e de nasul ei. Și asta pentru că nu o vede ca pe o nuntă clasică, ci ca pe o campanie electorală. Așa că nu vrea să-și piardă timpul.

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă! O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc. Membri ai unor familii, nu așa!

Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu! E nunta oricărui român!

Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva! Timpul meu e prea important ca să-l pierd cu așa ceva! Am altele de făcut.”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit Playtech.

 „Un personaj insignifiant, inferior mie”

Pe de altă parte, Diana Șoșoacă spune că nu are nimic cu fostul coleg de partid, chiar dacă îl consideră un personaj inferior. „Celor care ar putea crede că-i port pică lui George Simion, pentru cele întâmplate cândva, le spun doar atât.

Pentru mine e un personaj insignifiant, inferior mie. Care nu a citit cât am citit eu la viața mea și la care nu mă pot raporta. Nu văd cum te-ai putea raporta la ceva care nu e de calibrul tău, măcar!

Nu mă interesează ce spun unii sau alții! George Simion își face în această perioadă o promovare personală. Dar nu a dat dovadă că știe ce trebuie să facă cu un partid important, în care mulți și-au pus speranțele!”, a mai declarat Diana Șoșoacă.