Actual Politică

Invazie de naşi. George Simion va avea câte o pereche de naşi din fiecare judeţ. Cu ce îl ajută Gigi Becali pe liderul AUR

Invazie de naşi. George Simion va avea câte o pereche de naşi din fiecare judeţ. Cu ce îl ajută Gigi Becali pe liderul AUR

George Simion continuă să ofere amănunte legate de nunta sa ce va avea loc pe 27 august în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea. Politicianul a dat detalii într-o intervenție live în cadrul podcastului Evz-Capital.

Invazie de naşi. George Simion va avea câteo pereche de naşi din fiecare judeţ. Cu ce îl ajută Gigi Becali pe liderul AUR

“Organizarea merge foarte bine, tocmai ce am plecat de la domnul Gigi Becali, care ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză. O să avem și mămăliguță cu brânză.”, a declarat George Simion în cadrul podcastului Evz Play.

Întrebat de Ionuț Cristache, gazda emisiunii, dacă nu cumva este o glumă, politicianul a răspuns fără să stea pe gânduri că nu nu este deloc o glumă și că toate demersurile pentru nuntă merg bine.

Mai mult de atât, Simion a adăugat că vinul pentru eveniment va fi din Drăgășani, iar nașii vor fi în număr mare. Mai exact mirii vor avea câte o pereche de nași din fiecare județ al țării.

Aşadar, organizarea evenimentului decurge conform planului și a dat câteva detalii cu privire la cum va arăta nunta.

Pheonix, Sana Negrean Brudașcu, Nicolae Voiculeț, Sofia Vicoveanca , printre artiştii care vor cânta la nuntă

Întrebat care vor fi artiștii care vor încânta invitații, George Simion a declarat:

“Sunt foarte mulți artiști care vor fi prezenți la nuntă. Pheonix, Sana Negrean Brudașcu, Nicolae Voiculeț, Sofia Vicoveanca, foarte foarte mulți, mi-e frică să nu uit pe cineva să nu se supere. Am niște lăutari de aici din București, taraful lui Tudorel Pană, care s-au supărat pe mine că nu i-am pomenit data trecută.”, a spus Simion.

La capitolul politicieni ce vor fi prezenți la nuntă, George Simion a declarat amuzat că “Se tem ca dracu de tămâie. Au refuzat sub pretextul că sunt plecați în vacanță

Acesta a adăugat și faptul că a trimis o invitație și pentru președintele României, Klaus Iohannis.

“Am trimis o scrisoare formală la administrația prezidențială, dar vă dați seama, doar așa de curtoazie.”, a mai spus George Simion.

Liderul AUR a comunicat inclusiv faptul că nunta va fi transmisă live pe Facebook, iar hora se va dansa în câmp.

Potrivit lui George Simion, până în momentul de față au fost înregistrați peste 11.000 de invitați care se vor bucura de o masă “câmpenească” pe baloți de paie.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, George Simion a anunţat că şi-a găsit verighete şi chiar le-a fotografiat.

Ne-am găsit verighetele potrivite! Săptămâna aceasta, cu voia voastră, o să fiu în vacanță, prima oară după 4 ani. Pregătirile de nuntă merg bine.

Eu acum mă duc în vacanță pentru prima oară după patru ani, la mare la Olimp.

Foto: Facebook George Simion