Actual Diverse

Din cauza unor imagini găsite în telefon, o femeie și-a bătut soțul în public. Reacția bărbatului a uimit

Din cauza unor imagini găsite în telefon, o femeie și-a bătut soțul în public. Reacția bărbatului a uimit
Pixabay

Ego-ul naște monștri. Și o demonstrează aceasta cazul pe care îl vom reda în cele ce urmează. Indiciu: este vorba despre o femeie care și-a bătut soțul în văzul lumii, la aeroport iar motivul este unul rupt din realitatea cotidiană.

Din cauza unor imagini găsite în telefon, o femeie și-a bătut soțul în plin aeroport. Oamenii legii au intervenit

Paula Barbour are 55 de ani și este acuzată acum de violență domestică de gradul trei, în baza legilor americane. Ea a fost reținută, după ce și-a bătut soțul, miercuri, pe Aeroportul Internațional Charleston.

Ce au relatat oamenii legii. Polițiștii au spus că au intervenit pentru a despărți două persoane implicate într-o altercație și apoi au început să intervieveze suspectul, dar și victima.

Cum au decurs faptele. Femeia a povestit că ea și soțul ei au zburat în Carolina de Sud, pentru o vacanță. Când se aflau în aeroport, ea a văzut apoi mai multe fotografii indecente în telefonul soțului ei, ceea ce a condus inevitabil la o ceartă conjugală.

„Suspecta a declarat că voia doar să scape de victimă (soț n.r.) și să zboare înapoi acasă”, se arată în raportul scris al incidentului.

După ce au vorbit cu victima, polițiștii de pe aeroport au rămas mirați de faptul că bărbatul soț nu a spus nimic, nici măcar un cuvânt care să ateste că ar fi fost agresat fizic.

În urma interviului cu victima, Poliția Aeroportului a informat că el a povestit aceeași cronologie a evenimentelor, dar că a negat că a fost lovit cu piciorul de către femeie, se arată în același raport post incident.

Cu toate acestea există o dovadă incontestabilă: filmare video din incinta aeroportului.

Anchetatorii,citați de media externă, au menționat că filmările de pe camerele de supraveghere aratau că suspecta a lovit victima cu picioarele, i-a aruncat telefonul mobil și încearca să-l lovească pe bărbat în fața chiar în momentul când au apărut polițiștii.

Și cum era nevoie de o confirmare verbală, în cele din urmă, acolo în fața imaginilor care vorbeau de la sine, femeia bătăușă a recunoscut că a lovit victima și a fost arestată.