Diverse International

Doi hoți au cerut autor polițiștilor ca să ajungă la aeroport cu lucrurile furate. Cum s-a întâmplat și cum s-a sfârșit totul

Doi hoți au cerut autor polițiștilor ca să ajungă la aeroport cu lucrurile furate. Cum s-a întâmplat și cum s-a sfârșit totul
facebook.com

Potrivit oamenilor legii, o femeie a sunat la poliție pentru a primi ajutor să care lucrurile dintr-o casă pe care o jefuia cu partenerul său. La început, polițiștilor nu le-a fost clar despre ce era vorba, dar apoi unul dintre hoți a povestit totul.

Relatarea întâmplării

Incidentul a avut loc în Florida, iar ]n momentul în care a fost primit apelul, nimeni nu vorbea la capătul celălalt al telefonului, aşa că polițiștii au  plecat spre locul de unde se sunase la numărul de urgenţă, au povestit aceștia.

Însă, ajunși la fața locului, ei au crezut că locuința era goală, dar apoi au descoperit o ușă glisantă descuiată și au intrat.

În interior au găsit un bărbat și o femeie, identificați ca fiind:

  • Martin Gonzalez-Garcia, în vârstă de 23 de ani,
  • Ashializ Roldan-Oscasio, în vârstă de 22 de ani.

FOTO Fox13news.com

Unul dintre suspecți, recunoscut

Gonzalez-Garcia a fost recunoscut de polițiști ca fiind suspect într-un alt de furt produs în aceeași zi. Suspecții au spus că au intrat în casă fiindcă le era frig și nu aveau unde să stea. Ulterior, tânărul a spus că, de fapt, voiau să vândă bunurile pentru a face rost de bani, dar că este conștient de faptul că a greșit.

„Martin a declarat că știe că ceea ce a făcut este greșit, dar are nevoie de bani. Martin a declarat că știe că reședința nu este a lui și că nu are permisiunea de a intra, dar a trebuit să intre înăuntru pentru a scăpa de frig”.

Uimitor, este că în timpul interogatoriului lui Ashializ Roldan-Oscasio, femeia le-a spus polițiștilor că ea a sunat la 911 pentru a primi ajutor să care bunurile.

Totodată, hoții intenționau să ajungă la aeroport pentru a petrece weekendul în New York, SUA.

”Polk Pokey este mult mai bun decât New York”

Într-o postare pe Facebook, biroul șerifului a scris:

„Polițiștii i-au ajutat cu bunurile lor și i-au dus cu mașina, dar nu a fost până la aeroport… a fost la Polk Pokey. Și sunt bineveniți să stea acolo tot weekendul. Oricum, Polk Pokey este mult mai bun decât New York”, potrivit fox13news.com.

Pentru ce au fost acuzați cei doi

  • Gonzalez-Garcia a fost acuzat de efracție și furt legate de magazin și, de asemenea, de spargerea unei locuințe.
  • Roldan-Oscasio a fost acuzat de spargerea unei locuințe.

De asemenea, aceștia se confruntă cu acuzații de deținere de canabis și accesorii pentru droguri.