Showbiz

Divorțul anului: mesajele indecente ale fotbalistul Pique către amantă, făcute publice. Shakira, în stare de șoc

Divorțul anului: mesajele indecente ale fotbalistul Pique către amantă, făcute publice. Shakira, în stare de șoc

Totul iese la iveală, mai devreme sau mai târziu. Așa s-a întâmplat și în cazul celebrului cuplu Shakira și Pique, pe care îi urmărea o planetă întreagă. Iar acum, la final, ies la suprafață și momente picante din timpul relației lor.

Diva recunoaște că Pique o întreba ”cât de mare îi este fundul”, când acesta era cu Shakira

Motivul despărțirii, după 12 ani de relație și doi copii, este infidelitatea. Mai pe la ”colțuri” sau în realitate, pe rețele de socializare, cei doi au recunoscut că nu mai formează un cuplu. Fotbalistul a „călcat strâmb” ceea ce a condus, inevitabil, la răcirea relației celor doi.

Un moment evident de infidelitate al lui Pique a fost scos la suprafață de un model în vârsă de 32 de ani. Suzy Cortez, o cunoscută divă a internetului, este cea care a recunoscut public că Gerard Pique i-a trimis mesaje indecente pe rețelele sociale, chiar în timp ce acesta era în relație cu Shakira și a decis să facă dezvăluirile acum, după despărțirea artistei de fotbalist.

Cortez a spus că Pique i-ar fi transmis că e „gelos”, deoarece ea și-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. Am fost prietenă cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje. Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa și cât de mare e fundul meu. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a mărturisit diva model.

Suzy Cortez este recunoscută pe rețele de socializare ca fiind cel mai mare fan al lui Messi, ca dovadă fiind însuși tatuajul pe care îl are cu acesta, dar și tricourile echipei preferate, pe care le poartă cu mândrie, imagini pe care le promovează chiar ea.

Foto: Instagram