Diverse

Doar în România se poate așa ceva. Ce propunere i-a făcut un deținut unui agent supraveghetor

Doar în România se poate așa ceva. Ce propunere i-a făcut un deținut unui agent supraveghetor

Fost cadrul militar, un bărbat a călcat grav pe bec, așa că a ajuns în spatele gratiilor. Înainte să fie luat de oamenii legii, omul a jucat la loto și l-a lovit norocul. Când să pună mâna pe bani, el a fost  ridicat de polițiști și a ajuns în închisoare. Deținutul nu s-a lăsat și s-a gândit la o variantă ca să pună mâna pe bani.

Într-un bar din Orăștie, un fost cadru militar a plătit 100 de lei pentru patru bilete la loto. După ce le-a verificat, și-a dat seama că sunt câștigătoare, el urmând să încaseze 721 de lei. Potrivit informațiilor oferite de Mesagerul Hunedorean, din nefericire însă, el a fost încarcerat de polițiști și nu a mai putut ajunge la agenție.

A încercat să corupă un polițist

Chiar dacă a ajuns într-o celulă, bărbatul n-a vrut să renunțe la banii lui, așa că s-a gândit că-l poate ajuta un gardian, pe care a încercat să-l corupă. Deținutul nu s-a gândit că totul va fi filmat cu camera din dotarea agentului.

De parcă nu-i ajungea faptul că e încarcerat, el a fost cercetat disciplinar și sancționat după ce a fost imediat reclamat de gardian pentru tentativă de mituire.

Acum situația deținutului e și mai gravă, după ce Comisia de disciplină a Penitenciarului Deva, unde se află în detenție, a hotărât „suspendarea dreptului de a primi vizite, pe o perioadă de cel mult o lună”.

Închisoarea unde polițiștii nu intră niciodată

Se poate însă și mai rău, iar exemplul cel mai clar îl constituie închisoarea Penas Ciudad Barrios, unde polițiștii nu intră, locul fiind condus de membrii ai Mara Salvatrucha, o bandă de criminali foarte cunoscută în El Salvador.

Oamenii legii stau doar în exteriorul penitenciarului, pentru a-i împiedica pe deținuți să evadeze. Penitenciarul a fost construit pentru 800 de persoane, însă acum în acest loc sunt 2500 de suflete. Potrivit Daily Mail, pușcăriașii, ale căror corpuri sunt pline de tatuaje care spun povestea crimelor făcute, și-au făcut chiar și un spital și o brutărie.

Sursă foto: zf.ro