Lifestyle

Dovada înșelăciunii! Alin Oprea, împreună cu amanta, pe Litoral. POZĂ

Larisa si Alin Oprea, vedete

Dovada înșelăciunii! Alin Oprea, împreună cu amanta, pe Litoral.

După 22 de ani de căsnicie și doi copii minunați, Alin Oprea și Larisa Oprea sunt pe marginea divorțului. Surse apropiate familiei au declarat pentru Click! că, în ciuda faptului că totul părea bine, Alin avea o relație cu o femeie de doi ani de zile.

Larisa Oprea a descoperit că soțul său o înșeală, după perioada de izolare la domiciuliu. Când a revenit în România din Anglia, acolo unde locuiește cu copii lor, Larisa și-a dat seama că soțul său e schimbat total.

„În 2017, Larisa a plecat în Anglia cu fiica ei Melisa, care avea atunci 14 ani, la studii. A făcut un sacrificiu de dragul copiilor, iar Alin a fost de acord cu acest lucru. Până la urmă nu se dusese la distracţie. Au luptat amândoi pentru copiii lor, se îmbărbătau, făceau naveta, vorbeau la telefon. Vorbeau de faptul că nu va mai trece mult până când ea se va întoarce definitiv acasă.

După pandemie, Larisa urma să se întoarcă în România, iar Alin, culmea, a făcut toate demersurile necesare ca familia să vină acasă. Totul era bine, Alin era ok. Numai că atunci când a ajuns acasă, Larisa a avut şocul vieţii.

Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu au ştiut cum să reacţioneze”, au spus surse apropiate familiei.

„A plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă”

A apărut în presă și dovada faptului că Alin Oprea își înșeală nevasta.Conform Click!, în poza pe care au primit-o la redacție, e vorba de o brunetă cu părul lung până la şolduri, cu forme, îmbrăcată într-o rochie lungă şi cu tocuri extrem de înalte. Poza este realizată pe data de 3 iulie, la Hotel Phoenicia Luxury Resort, unde Alin cântă în timpul săptămânii.

Aceleași surse apropiate familiei au mai declarat că Larisa și-a dat seama că este înșelată. Ba mai mult de atât, copiii ar fi supărați pe tatăl lor și consideră că ceea ce a făcut este o rușine.

„Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a distrus familia cu treaba asta. Nu mai are ruşine faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs!

A plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa râde, dar mai mult de nervi, de situaţia în care sunt copiii lor, de ruşinea în care i-a băgat”, au spus aceleași surse apropiate familiei.