Lifestyle

Dr. Adina Alberts, semnal de ALARMĂ. „Sunt TOTAL împotriva obligativității vaccinării”

Dr. Adina Alberts, semnal de ALARMĂ. „Sunt TOTAL împotriva obligativității vaccinării”. Celebrul doctor consideră că măsura e cea mai bună în toate. Adina Alberts vorbește despre părțile pozitive ale vaccinurilor.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta susține că, în calitate de medic, poate spune cu siguranță că „prevenția este esențială”. În momentul în care apare exagerarea, efectul benefic se va transforma în unul negativ. Adina Alberts se declară împotriva obligativității vaccinării. „Trebuie să ne păstrăm libertatea de a decide pentru noi și pentru copiii noștri”, este de părere aceasta.

Adina Alberts a plecat de acasă după ce soțul ei, Viorel Catarmă ...

„VACCINAREA OBLIGATORIE, O SALVARE SAU O TEROARE?

Despre vaccinuri vor exista mereu controverse. Dar dacă le privim realist, ele au fost elementul principal în mărirea speranței de viață a omului. În același timp, omul, prin natura sa, tinde să exagereze. Acesta este un defect universal care trebuie combătut pe toate planurile și în toate domeniile, chiar și în medicină!

Una dintre cele mai clare lecții învățate în această profesie este că PREVENȚIA este esențială. Dar și simțul măsurii este important. Orice EXAGERARE transformă efectele benefice în unele NEGATIVE.

Privind noul proiect de lege pentru introducerea schemei de vaccinare OBLIGATORIE, vă pot spune în calitate de medic, dar și în calitate de mamă, că este ceva de nedorit! Ideea de vaccin este bună, o sprijin! Dar unde este MĂSURA în acest caz?

Unde este individualitatea pacientului? Mai mult, folosirea vaccinurilor plurivalente în cazul copiilor mi se pare o EXAGERARE! Iar administrarea vaccinurilor la nou-născuți mi se pare un non-sens. De exemplu, ce sens are vaccinarea anti hepatită B la un nou născut în prima lui zi de viață, a căror părinți nu au această boală?!

Sunt total împotriva obligativității vaccinării, consider că trebuie să ne păstrăm libertatea de a decide pentru noi și pentru copiii noștri. Îmi doresc ca Institutul Cantacuzino să reînvie și să producă toată gama de vaccinuri de care noi, românii, avem nevoie. Știu că din mâinile specialiștilor noștri poate ieși toată gama de produse farmaceutice necesare, net superioare industriei globale!”, a fost mesajul Adinei Alberts.