Actual Lifestyle

Duel inedit pe cer. Piloții Top Gun urmăresc un OZN. Ce se crede despre vizitatorii extratereștrii

Duel inedit pe cer. Piloții Top Gun urmăresc un OZN. Ce se crede despre vizitatorii extratereștrii

Duel inedit pe cer. Piloții Top Gun par că urmăresc un OZN. Mulți cred că e posibil să avem vizitatorii extratereștrii.

Alex McCall se afla împreună cu fiica și nepoții săi în Parcul Național Acadia din Maine, când avioanele militare s-au înălțat, în mare viteză, pe cer. La următoarea privire, ridicată în sus, se putea vedea cum avioanele și piloții Top Gun survolau cerul, rotindu-se după mișcările unui Obiect Zburător Neidentificat (OZN).

Oamenii au spus imediat, într-un glas, că asistă la un veritabil duel pe cer. Turiștii uimiți au văzut cum doi piloți de vânătoare urmăresc ceea ce părea a fi un OZN ce înainta cu mare viteză deasupra unui parc național.

Cele două aeronave urmăreau ceea ce părea a fi un ”OZN alb”, așa au descris ei obiectul zburător de pe cerul fără nori. Fiica lui Alex McCall  a reușit să imortalizeze fotografiind acest moment inedit.

După ce a revăzut înregistrarea video, fostul pilot Alex a spus că obiectul zburător era un OZN-ul în formă de Tic Tac. Alex, care are 25 de ani de experiență de zbor, a declarat: „Fiica mea a făcut înregistrarea video, dar nu și-a dat seama despre ce era vorba. Totul s-a întâmplat atât de repede… toată lumea a crezut că chestia albă era un alt avion, până când m-am uitat pe video.”

Nu este prima dată când Alex susține că a întâlnit un OZN. „Am văzut un OZN în 1996 și știu ce am văzut. Din păcate, nu i-am făcut o fotografie. Motivul pentru care știu că există ceva în unele dintre aceste apariții este că am văzut exact același lucru. De aproape și personal,” titrează The Sun.

Rapoartele OZN au fost ținute ascunse după uși ferecate cu multe lacăte. Dar acum se poate vorbi liber despre acestea. Cândva era domeniul teoreticienilor conspirației, dar acum, foști militari, politicieni, oficiali din domeniul apărării și chiar foști președinți de state vorbesc liber și deschis despre OZN-uri.

Foto: captura video/Alex McCall/Triangle News