Actual Lifestyle

După cazul Alec Baldwin, al doilea împușcat. Un membru din echipa care produce un serial televizat a murit pe platoul de filmare

După cazul Alec Baldwin, al doilea împușcat. Un membru din echipa care produce un serial televizat a murit pe platoul de filmare

Nu s-a ”stins” încă incidentul armat de pe platoul de filmare al westernului „Rust”, în timpul căruia protagonistul, actorul Alec Baldwin, a omorât-o pe directoarea de imagine și l-a rănit, prin împușcare, pe regizor și mai apare unul, nou, parcă tras la indigo.

După cazul Alec Baldwin, al doilea împușcat. Un membru din echipa care produce un serial televizat a murit pe platoul de filmare

Un membru al echipei „Law & Order: Organizated Crime” a fost împuşcat şi ucis, marţi dimineaţa, la New York, în timp ce se afla la filmările celui de-al treilea sezon al serialului, a confirmat Variety.

Din nefericire, victima incidentului armat a murit. ”Am fost teribil de întristaţi şi şocaţi să auzim că unul dintre membrii echipei noastre a fost victima unei crime în această dimineaţă devreme şi a murit,” au declarat reprezentanții NBC şi studioului Universal Television.

Colaborăm cu forţele locale de aplicare a legii, în timp ce acestea continuă să investigheze. Suntem alături de familia şi prietenii lui şi vă cerem să le respectaţi intimitatea în aceste momente,” spun aceleași surse.

Potrivit NYPD, este vorba despre un bărbat de 31 de ani pe nume Johnny Pizarro, care locuia în Queens. Se afla în maşină la ora 5:15 în cartierul Greenpoint din Brooklyn, când o persoană necunoscută s-a apropiat de maşină, a deschis uşa şi l-a împuşcat. Pizarro a fost transportat la Spitalul Woodhull, unde i-a fost declarat decesul, transmite CNN.

Filmările urmau să aibă loc în cartier, marţi, iar Pizarro a ajuns pe platoul de filmare devreme, el ocupându-se de securitatea perimetrului şi parcare. Era angajat la o companie privată care era contractată de producţie. Nu este clar deocamdată dacă ucigaşul îl cunoştea sau care ar putea fi motivul. Ucigaşul a fost descris de martori purtând un hanorac negru şi pantaloni negri.

Povestea lui Alec Baldwin

Așa cum s-a scris anterior, Alec Baldwin a povestit că exersa cu o armă de recuzită, o scenă. Când i s-a dat arma, de către regizorul adjunct, lui i s-a pus că e „rece”. Adică, nu conținea muniție defel. El a tras ca exercițiu, spre camerele de filmare, moment în care s-a dovedit că arma avea gloanțe letale. Directoarea de imagine a filmului a murit în mâinile medicilor, fiind împușcată letal în zona toracelui, scrie retesivedete.ro.

Percheziţiile efectuate la ferma Bonanza Creek, unde Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal pe 21 octombrie, au dus la confiscarea a 500 de muniţii, a precizat şeriful.

Anchetatorii cred că era vorba de un amestec de cartuşe false, cartuşe goale şi muniţie reală. „Vom stabili cum (această muniţie reală) a ajuns pe platoul de filmare, de ce a fost acolo, pentru că nu ar fi trebuit să fie acolo”, a subliniat șeriful Mendoza.

Regulile industriei cinematografice în materie de arme de foc interzic categoric prezenţa muniţiei reale pe orice platou de filmare, tocmai pentru a preveni acest gen de accidente.

Foto: captura CNN/retetesivedete