Actual Lifestyle

După ce s-a pozat cu liderul RPD Denis Pușilin, jurnalistul rus zis „WarGonzo” a fost rănit în apropiere de Donețk. VIDEO

După ce s-a pozat cu liderul RPD Denis Pușilin, jurnalistul rus zis „WarGonzo” a fost rănit în apropiere de Donețk. VIDEO
imi.org.ua

O imagine care a atras mii de vizualizări pe internet îi înfățișa pe cei doi camarazi, liderul RPD Denis Pușilin și jurnalistul rus Semen Pegov, zis „WarGonzo”, mai uniți ca niciodată. Despre aceasta a scris și Infoactual, publicând inclusiv imaginea pe seama căreia mulți oameni au făcut haz de necaz. Jurnalistul rus este recunoscut pentru promovarea unor imagini false, dar acum chiar ceea ce i s-a întâmplat este cât se poate de real, mărturie fiind imaginea video, promovată tot pe rețelele de socializare.

După ce s-a pozat cu liderul RPD Denis Pușilin, propagandistul jurnalistul rus zis „WarGonzo” a fost rănit în apropiere de Donețk. VIDEO

La câteva zile după ce s-a pozat cu liderul RPD Denis Pușilin pe linia frontului din Ucraina, Semen Pegov, cunoscut ca „WarGonzo”, a fost rănit în apropiere de Donețk.

În dimineața zilei de 24 octombrie 2022, o înregistrare video care circulă pe internet îl arată pe Semen Pegov, ‘WarGonzo’, rănit după ce a călcat pe o mină antipersonal amplasată de forțele rusești în apropiere de Donețk, la câteva zile după ce a pozat pentru o fotografie cu liderul Republicii Populare Donețk, Denis Pușilin, pe linia frontului în RPD Horlivka.

Michael MacKay a scris pe Twitter: „Faimosul propagandist rus, Semen „Wargonzo” Pegov, a fost rănit în apropiere de Donețkul ocupat temporar, rana provenind de detonarea unei mine antipersonal plasate de forțele rusești”.

Un alt utilizator a distribuit videoclipul de pe grupul Telegram WarGonzo alături de legendă: „WarGonzo, un propagandist RU, momentul de după ce a călcat pe o mină (probabil o mină RU) Ar fi trebuit să rămâi acasă ca toți ceilalți invadatori!”

Atenție, imaginile pot avea un impact emoțional puternic.

În timp ce un altul a împărtășit o imagine cu Pegovtransportat de urgență cu elicopterul militar.

O altă imagine a arătat jurnalistul rus pe patul de spital pentru a demonstra încă o dată că acesta este cu adevărat rănit și tratat.

Amintim că jurnalistul propagandist rus Semen Pegov, cunoscut și sub numele de „WarGonzo”, a distribuit o fotografie în care se vede alături de liderul Republicii Populare Donețk, Denis Pușilin, pe linia frontului din Horlivka (RPD) și tot aici a fost și rănit fiind tratat în prima zi a acestei săptămâni, la un spital din regiune.