Actual International

Liderul din Donețk, Denis Pușilin, ironizat, pe rețelele de socializare. Există un motiv. FOTO 

Liderul din Donețk, Denis Pușilin, ironizat, pe rețelele de socializare. Există un motiv. FOTO 
cultureoeuvre

Suntem martorii primului război informatic din istoria omenirii. Ca dovadă sunt rețele de socializare împânzite de diferite opinii, de la cele de groază, frică, terifiante, până la cele pline de haz și amuzante. Imaginea de mai jos este o dovadă în acest sens.

Liderul din Donețk, Denis Pușilin, ironizat, pe rețelele de socializare. Există un motiv. FOTO

Liderul Republicii Populare Donețk (RPD), Denis Pușilin, care se pozează cu Semen Pegov alias „WarGonzo”,  a fost în acest weekend ironizat fără ”milă”, scrie media internațională.

Semen Pegov, alias „WarGonzo” este un cunoscut jurnalist rus. Acesta a distribuit o fotografie în care se pozează alături de liderul Republicii Populare Donețk, Denis Pușilin, pe linia frontului din Horlivka, în RPD, imagine care a stârnit mii de comentarii în mediul online.

Imaginea lui Denis Pușilin, care luna trecută a fost acuzat că a demisionat din funcția de lider al așa-numitei Republici Populare Donețk (RPD) și a fugit din regiune, pozând cu Semen Pegov zis ”WarGonzo” a devenit virală, după ce a fost postată pe rețelele de socializare. Imaginea vorbește de la sine, textul nu este chiar adecvat, pentru că îi descrie cam neplăcut pe cei doi posibili prieteni și camarazi.

Pegov este cel care a distribuit fotografia prin intermediul canalului Telegram WarGonzo alături de legenda „Frontul Gorlovsky, districtul Maiorsk.

„L-am întâlnit pe Denys Pushylin pe linia frontului. Șeful DNR a venit pe linia de luptă pentru a vorbi cu mobilizatorii (și nu numai)”. El a adăugat: „Întuneric de detalii exclusive și un reportaj special în curând, seara”.

„Pușilin și „war gonzo” pe frontul Horlivka… ce poate merge prost”, a scris un urmăritor online.

În timp ce altul a spus: „WarGonzo l-a întâlnit pe Pușilin pe frontul din Horlivka. Știți un lucru: acel front se va prăbuși dacă gărgărița noastră roșie este acolo”.

Important de menționat este faptul că jurnalistul rus Pegov conduce proiectul militar WarGonzo, care a fost asociat cu serviciile speciale rusești și a fost acuzat de distribuirea de știri regizate sau false cu referire la războiul din Ucraina.