Info Actual

Info Actual > Showbiz > Durere fără margini pentru Nelu Ploieșteanu. „Îmi plânge sufletul”
Showbiz

Durere fără margini pentru Nelu Ploieșteanu. „Îmi plânge sufletul”

Durere fără margini pentru Nelu Ploieșteanu. „Îmi plânge sufletul”

Durere fără margini pentru Nelu Ploieșteanu. „Îmi plânge sufletul”. Cel cunoscut drept „Lăutarul inimilor” trece printr-o perioadă plină de griji și de supărare. Din bărbatul îmbrăcat la patru ace și mereu cu un zâmbet pe buze, a rămas doar umbra.

497Lăutarul abia se mai descurcă cu banii, pentru că restaurantul în care cântă s-a închis. Însă dorul de fiul său este cel care-l doare cel mai tare. Din 21 aprilie 2018, ziua în care Mihăiţă a încetat din viaţă, la doar 32 de an, Nelu Ploieșteanu a încetat să mai zâmbească. Fiul său fusese diagnosticat după naştere cu tetrapareză spastică, în urma unui vaccin. Toată viaţa a fost imobilizat la pat și a fost îngrijit Elena Dumitrache, soția lui Nelu Ploieșteanu.

În această perioadă tulbure, din cauza restricțiilor impuse de starea de urgență, Nelu Ploieșteanu și soția sa au rămas şi fără ultima alinare sufletească. Aceștia nu-și mai pot plânge băiatul, mormântul din Cimitirul Străuleşti 2.

„Acum sunt în Bucureşti, cu familia, îmi plânge sufletul că nu mai putem ajunge la băieţelul meu, la Cimitirul Străuleşti, ne aşteaptă sărăcuţul, îi e dor de noi. Una dintre fiicele mele l-a visat acum două zile că îi curgeau lacrimi pe obraz, unele mari, ca de aur.

De când a murit Mihăiţă am mers zilnic la el. Acum nu mai putem din cauza restricţiilor, ne dau amenzi mari, de peste 2.000 de lei. Dar asta nu înseamnă că nu are candela aprinsă, mai rog o doamnă de acolo să aibă grijă ca micuţul meu să nu stea în întuneric.

De anul trecut, de la Paşte, el a avut candela mereu aprinsă”, a declarat Nelu Ploieșteanu pentru Click!