Actual

Elena Udrea depistată pozitiv pentru Covid-19! În ce stare se află fosta politiciană

Elena Udrea depistată pozitiv pentru Covid-19! În ce stare se află fosta politiciană

Elena Udrea depistată pozitiv pentru Covid-19! În ce stare se află fosta politiciană

Începutul de an nu a venit cu vești bune pentru Elena Urdea. Aceasta a fost depistată pozitiv pentru coronavirus, iar surse din anturajul fostei deputată au declarat că se află într-o stare bună, chiar dacă a fost infectată cu virusul ucigaș.

Elena Udrea a fost sau nu iubita lui Traian Băsescu?

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Elena Udrea a fost pusă în fața unei întrebări extrem de controversate. Fosta politiciană a mărturisit că Traian Băsescu este cea mai importantă persoană din viața ei, după familie. Elena Udrea a dezvăluit că îi datorează întreaga sa carieră.Frumoasa blondină a decis să pună capăt acelor zvonuri apărute în presă că cei doi ar fi avut mai mult decât o relație strict profesională.

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu-și dă seama cât de mult umor am și de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc ce a vrut să spună cu asta. Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump, lumea a interpretat răspunsul meu și, după aceea concluzia a fost că a fost atât de nepotrivit răspunsul meu că mi-a părut rău că am făcut gluma. Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Pentru că tot ce am realizat eu în cariera mea politică, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost una extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar, sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Basescu , să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot”,a răspuns Elena Udrea în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, potrivit Wowbizz.