International

Elisabeta a II-a, vizită neașteptată din partea prințului Harry și a soției sale, Meghan. Cei doi se îndreaptă spre Haga

Elisabeta a II-a, vizită neașteptată din partea prințului Harry și a soției sale, Meghan. Cei doi se îndreaptă spre Haga

Cuplul călătoreşte în Olanda cu ocazia Jocurilor Invictus, o competiţie sportivă deschisă răniţilor şi invalizilor de război, fondată de Harry, care se deschide în acest weekend. Aceștia au decis să facă o escală în Marea Britanie, înainte de a ajunge în Olanda.

Prințul Harry va participa la ediția din 2022 a Jocurilor Invictus!

Potrivit informațiilor oferite de către un purtător de cuvânt al cuplului, și preluate de Agerpres, prinţul Harry şi-a vizitat joi bunica, regina Elisabeta a II-a, împreună cu soţia sa. Cei doi se îndreaptă spre Haga, unde va avea loc între 16-22 aprilie, ediția 2022 a Invictus Games. Potrivit mai multor informații, cuplul i-a făcut o vizită reginei, care urmează să sărbătorească 96 de ani în câteva zile, la Castelul Windsor din care aceasta şi-a făcut reşedinţa principală şi care se află la aproximativ patruzeci de kilometri de Londra.

Va fi prima călătorie oficială a cuplului de la momentul când au părăsit Casa Regală Britanică, acum doi ani. Cei doi vor petrece împreună 4 zile în Olanda, unde se desfășoară o nouă ediție a Jocurilor Invictus, scrie dailymail.co.uk.

Harry, 37 de ani, şi Meghan, 40 de ani, nu au mai venit împreună în Marea Britanie de la retragerea lor zgomotoasă din familia regală în urmă cu doi ani şi jumătate. În prezent, ei locuiesc în California.

Absent la sfârşitul lunii martie la ceremonia în omagiul bunicului său, prinţul Philip, care a murit în urmă cu un an la 99 de ani, Harry a fost acuzat în tabloidul The Sun că a ignorat evenimentul şi pe regină.

Când a fost anunţată absenţa cuplului de la ceremonie, un purtător de cuvânt a subliniat că ei speră să o viziteze în curând pe suverana ai cărei 70 de ani de domnie vor fi sărbătoriţi la începutul lunii iunie în mai multe zile de festivităţi.

Prinţul Harry este fondatorul Invictus Games. Este vorba de un eveniment sportiv internațional pentru militari și femei răniți, răniți și bolnavi, atât în ​​servici, cât și veterani. Jocurile folosesc puterea sportului pentru a inspira recuperarea, a sprijini reabilitarea și a genera o înțelegere și respect mai larg pentru toți cei care își servesc țara.