Showbiz

Enrique Iglesias a postat pe rețelele sociale un clip revoltător. Cum a reacționat Anna Kournikova

Enrique Iglesias a postat pe rețelele sociale un clip revoltător. Cum a reacționat Anna Kournikova

Cu ceva timp în urmă, Enrique Iglesias a postat pe rețelele socializare un clip în care a sărutat o fană, în timpul unui concert din Las Vegas. Artistul se află într-o relație cu Anna Kournikova și au trei copii împreună, dar se pare că nu i-a păsat.

Clipul s-a viralizat imediat pe rețelele sociale, iar fanii l-au pus imediat la colț. Mai mult, internauții au spus că acest clip este pur și simplu unul ”revoltător”, ținând cont de faptul că Enrique Iglesias are o femeie superbă lângă el. Nu în ultimul rând, fanii au spus că o compătimesc pe Anna Kournikova.

„Cum permite Anna Kournikova așa ceva?”

”Câtă lipsă de respect”, ”Soția sa vede asta”, ”Îmi pare rău că iubita și copiii lui trebuie să vadă asta”, ”Ce-i asta?”, ”Anna Kournikova sigur e foarte mulțumită că vede așa ceva”, ”Sunt confuză. Cum permite Anna Kournikova așa ceva?”, ”Cum poate suporta Anna așa ceva?”, ”Nu erai căsătorit?”, ”Anna e de acord cu așa ceva”.

”Ce comportament nepotrivit pentru un om cu familie acasă”, ”Rușinos”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Enrique Iglesias. Până în acest moment, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova nu a avut nimic de comentat.

A înșelat-o pe Kournikova cu Emma Kearney

În 2004, potrivit publicației News of the World, jucătoarea de tenis Anna Kournikova a fost înșelată de Enrique Iglesias cu Emma Kearney, o actrița australiană în vârsta. „Am făcut sex în atât de multe feluri și în atât de diverse poziții, încât m-am simțit ca o gimnastă. Enrique are o energie incredibilă. Este un amant fantastic. (…)

Foto: Enrique Iglesias și Anna Kournikova au împreună trei copii

El ieșea din club în momentul în care am intrat. Ușa era transparentă și, în timp ce stăteam înăuntru puteam vedea că el nu plecase. Mă aștepta pe mine. Ne-am aruncat ocheade toată noaptea. Purtam un costum de denim și tocmai îmi încheiam fermoarul când a început să bată în ușă.

M-am gândit atunci: „Ajunge, să trecem la fapte”, deci am deschis ușa. Mi-am lăsat intenționat partea de sus a costumului descheiată, iar pieptul meu era afară în totalitate. Enrique a intrat și a rămas cu gura căscată. Era ca și cum s-ar fi transformat într-un băiețel și nu știa ce să facă. Apoi a reușit să spună: „Dumnezeule, vreau să te ating”, a declarat Kearney.

Sursă foto: digisport