Actual Lifestyle

Primele declarații ale șoferului fugar din București, după ce a umilit polițiștii și jandarmii, sunt halucinante

Primele declarații ale șoferului fugar din București, după ce a umilit polițiștii și jandarmii, sunt halucinante
Infoactual

Un șofer a făcut show într-o intersecție din București. Bărbatul a fugit în viteză de poliție și jandarmerie și a lovit în drumul său mai multe autoturisme. Oamenii legii au rămas cu gura căscată la propriu, dar acum, după ce fugarul a fost prins este rândul lui să rămână ”mască”, pentru că de pedeapsă nu va scăpa nicidecum.

Primele declarații ale șoferului fugar din București, după ce a umilit polițiștii și jandarmii, sunt halucinante

Șoferul, pe numele lui Michelle Antonio Șerban, care a fugit de polițiști miercuri seară, 26 octombrie 2022, a fost dus azi la audieri. Aici, tânărul care se afla la volanul mașinii ce zbura în trafic a făcut primele declarații despre incident.

Infoactual a redat pe larg povestea șoferului curajos. Acum, noi informații scot la iveală aspectele poveștii care este incredibilă, dar adevărată.

Michelle Antonio Șerban a ignorat somațiile polițiștilor din trafic și a patru jandarmi, a fugit de la fața locului, a lovit două mașini în goana sa și a fost la un pas să lovească mai mulți oameni care se deplasau în drumul lor, pe trecerea de pietoni. În zona Timpuri Noi a abandonat autoturismul și a dispărut. Mașina a fost găsită în scurt timp de polițiști.

Dar cum l-au identificat polițiștii

Oamenii legii au mers pe firul documentelor, pornind de la numărul de înmatriculare al mașinii și alte date de identificare disponibile în primul moment al demarări cercetărilor pe cazul dat.

Politiștii au reușit să depisteze a cui e mașina, așa că au mers la ușa proprietarilor. Surpriză, proprietarul nu era același cu șoferul inconștient! Așa au aflat polițiștii că de fapt mașina a fost cumpărată, în 2020, pe numele concubinei unui prieten de-al șoferului reținut în trafic, identificat de polițiști ca fiind Șerban Antonio, domiciliul în Sectorul 4.

Antonio, tânărul ”curajos” fugar, care trebuie acum să răspundă în fața legii. Foto: Facebook

Culmea ironiei este că acest Antonio, după ce a scăpat, s-a filmat și a difuzat clipul pe rețelele de socializare făcând bășcălie la adresa polițiștilor și jandarmilor.

Șoferul a umilit polițiștii și jandarmii pe rețelele de socializare

Michelle Antonio Șerban a fost prins de autorități chiar în apartamentul bunicii sale și a fost dus la audieri. Aici a dat și primele declarații, relatate de observatornews.ro.

Când a fost întrebat de ce a fugit,  tânărul șofer a declarat, fără să stea prea mult pe gânduri: „Am văzut negru în fața ochilor.” Iar după ce a văzut negru, nici nu s-a mai gândit la consecințe, a spus tânărul anchetat.

Inițial, tânărul fugar a fost dus la Secția 19 Poliție din București, ulterior la sediul Institutului de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice, iar mai apoi a fost dus la sediul Brigăzii Poliției Rutiere din Capitală pentru audieri. Cercetările continuă.