Actual

Festivalul Neversea 2023. Organizatorii evenimentului au anunțat artiștii care vor urca pe scena din Constanța

romanialibera.ro

Organizatorii faimosului eveniment Neversea au anunțat artiștii care vor performa pe scenele plajei din Constanța. Unul din cei mai așteptați DJ este Salvatore Ganacci, unul dintre cei mai excentrici din branșă.

”În 2019, artistul și-a făcut puternic simțită prezența prin show-ul său original și promite că în 2023 îi va purta pe fanii festivalului într-un carusel de emoții și adrenalină” au transmis organizatorii evenimentului.

Artiștii care vor cânta pe scena festivalului Neversea

O altă vedetă a festivalului este Timmy Trumpet cunoscut pentru măiestria cu care cântă la trompetă.

Lista vedetelor este completată de Alok, Don Diablo, Morte, SOFFI TUKER, Grasu XXL Live, Nicole Cherry, Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Spike, Live și Ștefania. Toți artiștii enumerați îi vor delecta pe fanii evenimentului, aflat la cea de-a cincea ediție. Festivalul se va desfășura în perioada 6-9 iulie pe plaja Neversea din Constanța.

La eveniment va participa pentru prima dată DJ-ul ALOK, numărul 4 în lume. Artistul are peste 50 de milioane de fani în întreaga lume.

Fanii vor fi martori la lansarea unei noi producții ”Work With My Love”, realizată împreună cu faimosul cântăreț britanic James Arthur. Creațiile lui Alok au peste 3 miliarde de stream-uri pe platforma Spotify.

Artiștii români care completează lista vedetelor care vor performa pe scena Neversea

””Pentru prima dată pe scena principală a festivalului Neversea va urca ALOK, DJ-ul numărul 4 în lume. Este unul dintre artiștii care a reușit să-și construiască o carieră impresionantă, ocupă locul 4 în clasamentul realizat anual de publicația DJ Mag și are o comunitate uriașă de fani în întreaga lume, cu peste 50 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale”, potrivit comunicatului emis de organizatori.

Morten este de asemenea un pion al muzicii, acesta de origine daneză și este unul din cei bine cotați Dj-i. A colaborat cu David Guetta în cadrul proiectului Future Rave. În 2021, Morten a punctat cea mai rapidă creștere în Top 100 Dj Mag.

”MORTEN este considerat unul dintre cei mai bine cotați producători/DJ-i din noul val, este de origine daneză și în luna iulie ajunge pe mainstage-ul festivalului Neversea.A cunoscut o ascensiune extraordinară datorită colaborării cu David Guetta în cadrul proiectului Future Rave, o marcă de sunet în zona de cultură dance. 2019 a fost anul în care muzica electronică s-a reinventat odată cu apariția acestui proiect. În 2021, Morten a marcat cea mai puternică nouă intrare în Top 100 DJ Mag, direct pe locul 39”, potrivit G4media.ro.

Don Diablo este unul din performerii care nu are în vocabular cuvântul limită. Despre el organizatorii susțin că trăiește în viitor. A reușit să vândă primul concert NFT din lume.

”Olandezul DON DIABLO este unul dintre artiștii care nu cunoaște cuvântul ,,limită”, este artistul despre care se spune că trăiește în viitor. Șeful Hexagon a reușit să vândă primul concert NFT din lume, ,,Destination Hexagonia” cu o sumă uriașă – 1,2 milioane $, a urmat proiectul ,,HΞXHIBIT III” – o colecție digitală care are corespondență în lumea reală. Această operă digitală a fost vândută unui muzeu care deține opere originale ale unor mari artiști precum Andy Warhol, Keith Haring sau Jean-Michel Basquiat.

Opera lui Don Diablo a fost achiziționată cu suma de 1.2 milioane dolari, fiind pentru prima dată în istorie când o operă de artă în format fizic este atașată unui NFT. În 2022, a avut o expoziție specială, ,,Endless Voyage by Don Diablo”, deschisă la Jasky Gallery în Amsterdam”, precizează organizatorii.